Ostalo

Kome smeta veliki nos, tko se srami, a tko se ni ne sjeća vlastitih uloga? 10 glumaca koji ne žele...

Iako vjerojatno svakog zanima kako glumci gledaju svoje filmove, koje su im reakcije i je li im neugodno, postoje i holivudske zvijezde koji ih nikada ne gledaju. Smatraju da to nije potrebno, postaju previše kritični prema sebi ili misle da je to gubljenje vremena. U nastavku saznajte kojih 10 velikih glumačkih zvijezda nikada ne gleda svoje filmske uratke. Kliknite 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
21.01.2020 16:20

Adam Driver

Glumac Adam Driver prošle je godine u jednom intervjuu izjavio kako nikada nije volio gledati svoje fimove. No, priznao je da je napravio iznimku za jedan film i to posljednji u " Star Wars " sagi, ali ponajviše zato jer je htio vidjeti kako će izgledati uređene scene s obzirom na to da je većinom snimao ispred green screena.


Tom Hanks

Iako je glumio u nekim najuspješnijim holivudskim filmovima, Tom Hanks je 2016. rekao da ne gleda svoje starije filmove kao " Forrest Gump ", " Philadelphia " i " Cast Away ", iako su mu prva dva donijeli Oscare za najboljeg glumca, a posljednji nominaciju u istoj kategoriji.

Smatra da je gledanje starijih filmova greška jer "nikada ne naučite što činiti, samo ono što ne bi trebali činiti. Stvar kod gledanja starih filmova je da se oni ne mogu promijeniti", rekao je u jednom intervjuu.


Reese Witherspoon

Glumica je u intervjuu za Daily Express rekla da apsolutno odbija gledati svoje filmove pa joj se nekada dogodi da skroz zaboravi u kojim se scenama uopće pojavljuje.

"Zaista imam amneziju kada je riječ o filmovima koje sam snimila. Ne gledam ih jer mislim da ne bih bila zadovoljna njima. Kad slučajno naletim na svoj stari video shvatim da ga se uopće ne sjećam. Prečudno", rekla je.


Al Pacino

Jedan od najboljih glumaca svih vremena kaže kako nema smisla vraćati se na stare filmove. "Zaista nema potrebe za tim. Vidio sam ih, znam kako izgledaju. Ako su dobri, sretan sam, ako nisu, onda želim na to zaboraviti", rekao je i dodao da je jedina iznimka ako slučajno krene njegov film na televiziji na programi koji on gleda.


Jared Leto

Ni Jared Leto nije oduševljen gledanjem svojih filmova. "Čim ga pogledate postanete presubjektivni . Ili vam se sviđa što ste učinili i želite to ponoviti ili vam se jednostavno nije svidjelo pa vas učini samosvjesnim", rekao je.

A i dodao je kako mu nije zanimljivo gledati svoje filmove jer, jednostavno, zna kako će završiti.


Megan Fox

Za vrijeme prošlogodišnjeg intervjua s portalomEntertainment Tonight, Megan Fox su novinari pokazali neke videe iz prošlosti, a ona se šokirala.

"Loše mi je u trbuhu. Ubijte me, samo me ubijte. Zašto mi ovo radite", rekla je Megan kojoj je bilo nevjerojatno neugodno i koja je zaključila da je nekada bila totalno druga osoba. "Toliko sam se promijenila i toliko sam odrasla od ovih videa. Gledam i mislim si tko je ovo?", zaključila je.


Julianne Moore

Glumica zavidnog filmskog opusa još je jedna u nizu onih koji ne mogu pogledati svoje uratke. "Nisam pogledala nijedan moj film .Volim biti u filmu i glumiti, to me usrećuje više nego finalni proizvod", rekla je.


Juaquin Phoenix

Zvijezda "Jokera" koja ima velike šanse za osvajanje ovogodišnjeg Oscara za najboljegglumca, rekla je da je u životu pogledala samo dva svoja filma , "Her" i "The Master".

Joaquin kažekako je mislio da će mu gledanje vlastitih filmova pomoći u napretku i rastu, ali nije bio takav slučaj. "Mislio sam da sam dovoljno zreo gledati ih i učiti iz pogrešaka, ali ipak je to još uvijek nešto s čime se borim", rekao je.


Angelina Jolie

Angelina je u jednom intervjuu prije nekoliko godina objasnila da, iako je neke svoje filmove pogledala barem jednom, postoje oni koje nije niti jednom .

"Više volim proces njihovog stvaranja nego kasnijeg gledanja", rekla je Jolie, nešto kao i Julianne Moore.


Javier Bardem

I Bardem je priznao kako više voli proces samog stvaranja filmova. "Činjenica da volim utjeloviti razne likove i karaktere, ne znači da ih kasnije volim gledati", a onda je dodao da postane jako kritičan prema sebi.

"Ne mogu si gledati nos, taj je*eni nos, te presmiješne oči. Ne mogu to podnijeti. Ali dok radim, ništa mi to ne smeta, postoji nešto što je tada veće od toga", rekao je.