Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
odbija sudska rješenja

Komunalne tvrtke tužile Jacquesa Houdeka zbog neplaćenih računa, on uzvratio protutužbom

A mudar treba biti i kad je plaćanje računa u pitanju. To najbolje zna Jacques Houdek kojemu je neplaćanje računa zapaprilo život. Tvrtke Čistoća i Vodoopskrba tuže ga zbog godišnjih neplaćenih računa. A što on na to kaže, doznajte u prilogu

Nives Polovina Barun/ 11.11.2015. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko je komu dužan i koliko, morat će odlučiti sud. Nakon što su 24 sata objavile kako godinu dana poznati pjevač Jacques Houdek nije plaćao komunalije zbog čega su ga Čistoća te Vodoopskrba i odvodnja tužile zbog dugovanja, lavina je krenula!

"Oni me sustavno klevetaju već godinama pa sam konačno odlučio tome stati na kraj i prije mjesec dana sam podigao tužbu za naknadu štete. Čim su dobili tužbu plasirali su ovaj članak kao osvetu i sada ću opet podignuti tužbu pa neka oni u konačnici plate te moje navodno neplaćene račune", započeo je svoju priču Jacques Houdek. 

A prema tim navodima Čistoća ga navodno tuži za dug od 1014, a Vodopskrba i odvodnja 1900 kuna. Jacques je navodno odbio primiti sudska rješenja o ovrhama, koja su se vraćala nazad na sud. No, ovrha je ipak stigla na naplatu. Jacques je uvjeren da će na sudu zadnja biti njegova.

"Mislim da naši ljudi još uvijek mogu znati koliko su ove priče isprazne. Koristi se ismijavanje mog izgleda i sve te laži. Nisam ih nikad tužio do prije mjesec dana kada sam rekao ovo više nema smisla. Očito su bačene rukavice", zaključio je pjevač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mačevi su u rukama, a ishod dvoboja između pjevača i institucija znat ćemo za koji mjesec. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVUČI ČUDNO, ALI...

Riješen misterij: Jesu li glumice Jana Bjelica i Marta Bjelica iz serije "Močvara" sestre?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba