Ostalo

Konstrakti hakirali sve profile na društvenim mrežama: Tako je i bolje, navikla sam biti sama'

Konstrakta se javila obožavateljima s profila benda Zemlja Gruva' kako bi ih obavijestila o neugodnoj situaciji.

RTL.hr
13.03.2022 17:00

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu, Ana Đurić , našla se u neugodnoj situaciji nakon što su hakirani svi njezini profili na društvenim mrežama. Umjetnica, koja se proslavila pod imenom Konstrakta, obožavateljima se javila preko Instagram profila grupe 'Zemlja Gruva' za čiji bend je 2009. nastupala na Beoviziji.

"Evo, samo da se javimo, jer smo svi veliki poznavatelji sigurnosti na internetu. Svi moji profili su hakirani, a možda je i tako bolje. Navikla sam biti sama", poručila je pjevačica i dodala:

"Probat ćemo vratiti profile uz pomoć stručnjaka, a ako ne uspijemo, onda krećemo ispočetka", zaključila je.

Inače, ubrzo nakon pobjede na Beoviziji, Konstraktu je na Instagramu zapratilo gotovo 50 tisuća ljudi, a čini se kako je to sada izgubljeno.

Podsjetimo, Konstrakta je svojim nastupom na Beoviziji mnoge oduševila, a o njezinoj se pjesmi svakodnevno govori. Također, dospjela je i na visoko šesto mjesto na najpopularnijoj web stranici za tekstove, Geniusu. Njezina pjesma našla se na popisu onih tekstova koji se najviše pretražuju na svijetu, a na listi se nalaze isključivo inozemni, iznimno popularni izvođači poput Eda Sheerana, Camile Cabello, Kanyea Westa i mnogih drugih.