Play ponuda
Play ponuda
a sada su u braku

Kontroverzna veza Woody Allena i pokćerke Soon-Yi dok je još bio s njezinom mamom: 'Sve bih ponovio u treptaj oka'

Ovo je definitivno jedna od najvećih ljubavnih drama Hollywooda ikad

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 25.3.2020. u 17:00
Play ponuda

Jedan od najpoznatijih filmskih redatelja, Woody Allen, nedavno je objavio knjigu memoara "Apropos of Nothing" u kojima je otvoreno progovorio o ljubavnom odnosu sa posvojenom kćerkom Soon-Yi Previn. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Naime, kontroverzni Allen je danas 49-godišnju Soon-Yi odgajao s glumicom Mijom Farrow, a svoju su vezu započeli kada je djevojka imala samo 22 godine. U knjizi je redatelj otkrio kako su vezu isprva tajili, a Mia je za njih saznala tek kad je pronašla njihove erotske fotke. Pojasnio je da su one nastale u fazi odnosa kada nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga. 

Mia Farrow je, prije veze s Allenom, bila s glazbeniko Andre Previnom s kojim je posvojila nekoliko djece, među kojima je bila i Soon-Yi. S Allenom je bila od 1980. do 1992., a on je s pokćerkom Soon-yi krenuo muljati i prije prekida s Mijom. 

84-godišnji Woody i 49-godišnja Soon-Yi u braku su od 1997. godine i imaju dvoje posvojene djece.

Danas redatelj uopće ne žali za svojim postupcima. "Bilo je trenutaka kad su stvari postale gadne i kad su me svugdje šikanirali, kada su me pitali - da sam znao ishod, poželim li da nikad nisam prihvatio Soon-Yi? Svaki put bih odgovorio 'učinio bih to opet u treptaj oka'", rekao je Woody Allen.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

U knjizi je rekao i da se Soon-Yi i on u početku nisu pretjerano voljeli, a sada su u braku više od 20 godina i još uvijek su ludo zaljubljeni. Vijest o izdavanju ove knjige memoara izazvala je mnoge kontroverze, a knjiga je razbjesnila i njegova sina Ronana Farrowa koji tvrdi da je u memoarima zataškao navodno silovanje svoje druge usvojene kćeri Dylan.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HVALI SE NA INSTAGRAMU

Promocija novih grudi se nastavlja: Seleni u klubu ispala bradavica!

Play ponuda

Više s weba