Play ponuda
Play ponuda
TRAGOM VLAŠKIH KORIJENA

Koprivno ponosno na džepnu Veneru hrvatske estrade!

Tragom vlaških korijena stigli smo i u Koprivno pokraj Dugopolja. Ondje je kopala krumpire, pa čak i zidala kuće Danijela Martinović. Džepna Venera hrvatske estrade u rodnom je selu i više nego omiljena. Hrvoje Krolo ondje je zatekao i njezina brata koji na zidu konobe ne drži postere sestre već zeta Graše.

RTL/ 9.5.2014. u 17:53
Play ponuda

Vezana je DanijelaMartinović za svoje Koprivno, malo selo u općini Dugopolje, gdje je kao djevojčica provodila svoje najsretnije dane.

"Oni su dolazili, bili su često tu kada su bili manji, a sad eto obaveze, ali dođu. Mama i tata su joj često tu, sestra isto dođe", rekla je Danijelina susjeda MirjanaŠantić.

Kada bi zatrebalo mala Danijela bi bez problema zasukala rukave, uskočila u gumene čizme i u polje.

"Otac je glava u tome svemu, njemu je poljoprivreda velika ljubav i onda bi mi, kada bi bilo vrijeme saditi krumpire, kapulu i to sve, onda bi mi morali ići čistiti travu tako da svi mi imamo iskustva u tome", rekao je Danijelin brat Ivan.

A ni građevina joj nije bila strana.

"Evo mi smo gradili ovu kuću, ona je pomagala mome mužu nositi. Jeste vidili kako je sitna i malena? Ali je nosila matune i pomagala kao da je ona veliki meštar", kaže strina MarijaMartinović.

Od poljoprivrede preko meštra za građevinu do mikrofona, sve je to Danijela uspjela, no očito joj se glazba najviše svidjela. A kada stiže u selo, časti na sve strane ali i obilazi sve susjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Prije jedno mjesec dana je bila tu i svima se nama javi, kao da je sa nama svaki dan", kaže susjeda Šantić.

"Uvijek je ljubazna prema nama svima kad god dođe, sve nas izljubi, zagrlila bi nas sve kad bi mogla odjednom", dodala je strina.

Iako su Martinovići glazbena obitelj poster budućeg zeta krasi njihovu kuću, a Koprivnjani i za Grašu imaju samo riječi hvale.

"Ja vam samo mogu reći da ja mislim da Petra Grašu voli moja cila familija isto toliko koliko ga voli i moja sestra", kaže Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

Grašo je selo osvojio. Samo još nešto nedostaje. "Ja joj želim da se što prije uda, da bude pir dobar, da bude svadba dobra i da što prije ima dijete", rekao je susjed ZdravkoŠantić.  

Bebu očito svi željno iščekuju, no brat kao brat imao je drugu poruku za svoju stariju sestru.

"Svi pričaju kad ćeš se udat i to sve, ma živi svoj život, ako ti je lipo - uživaj ti i Petar i puno pozdrava od svoga brata sa Koprivna", poručio je Ivan.

Nakon ovoliko hvale iz Koprivna jedino što Danijeli preostaje je napraviti veliku feštu koju će započeti crkvena zvona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Play ponuda

Više s weba