Ostalo

Košarkaš pao na Chrissy Teigen i Johna Legenda: Urnebesna fotka incidenta postala viralna

Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend bili su žrtve NBA košarkaša Dwyanea Wadea koji je usred utakmice sletio baš na njih

Tabloid.hr
11.04.2019 14:39

Savršeno tempirana fotka na kojoj košarkaš Miami Heata Dwyane Wade pada u krilo Chrissy Teigen i Johna Legenda u kratkom je roku postala viralna, a kada ju vidite shvatit ćete zašto.

Manekenka i glazbenik su sjedili tik uz teren zbog čega su i nastradali. Pritom su izrazi lica aktera neprocjenjivi.

Dok Wade djeluje jako opušteno dok pada na poznati bračni par, oni rade urnebesne grimase, a posebno John koji je držao piće.

Ipak, izgleda da je i njima fotka urnebesna kao i svima ostalima. Chrissy se na Twitteru našalila da izgleda "poput renesansne slike" nakon što ju je Miami Herald upitao želi li kopiju fotografije.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Košarkaševa supruga Gabrielle Union koja je sjedila do pjevača podijelila je fotku na Instagram i dala odgovor na pitanje kojeg su svi htjeli čuti - je li John prolio svoje piće?

"John Legend nije, ponavljam, nije ispustio svoje piće i zato smo prijatelji. Večera na naš račun u Los Angelesu. P.S. Chrissy Teigen je vjerojatno jedna od mojih omiljenih ljudi na svijetu", napisala je uz fotku.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

John se kasnije na Twitteru pohvalio svojim umijećem držanja pića kratkim videom u kojem ponosno drži čašu, dok ga supruga Chrissy briše maramicom.