Ostalo

Posljednja fotografija podijelila javnost: 'Ljigavi par ili novi Romeo i Julia?'

Kardashianka i Barker podignu prašinu gdje god da se pojave ili što god da objave pa je i posljednja fotografija izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama

T.M.
02.02.2022 09:35

Popularna starleta Kourtney Kardashian i glazbenik Travis Barker u ljubavnoj vezi su već godinu dana, a nedavno su odlučili i stati pred oltar pa su ponosno sa svojim pratiteljima podijelili kako su se zaručili.

O ovoj ljubavnoj vezi, sudeći po komentarima, mišljenja su podijeljene. I dok neki komentiraju kako se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, a njihovu ljubavnu vezu opisali su jednom riječju - ljigava, drugi komentiraju kako su oni 'Romeo i Julia 21. stoljeća'.

Bilo kako bilo, Kardashianka i Barker podignu prašinu gdje god da se pojave ili što god da objave pa je i posljednja fotografija izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. U opisu fotografije na kojoj se ljube, Travis je kratko napisao: 'Umro bih zbog tebe', a članica najpoznatije obitelji na svijetu odmah je odgovorila kako bi ona to napravila zbog njega.

I kao što smo već naveli, mišljenja su podijeljena. Neki sanjaju kako će jednog dana pronaći ovakvu ljubav, a drugi pišu kako je sve predstava za javnost te da se ponašaju neozbiljno za ljude koji imaju petero djece iz prethodnih brakova i veza.

Inače, o paru se počelo šuškati sredinom siječnja prošle godine kada su oboje boravili u kući njezine majke Kris Jenner u Palm Springsu te to objavili na društvenim mrežama. Kourtney je od prekida dugogodišnje veze sa Scottom Disickom s kojim ima troje djece ljubila uglavnom mlađe muškarce, a najpoznatija veza svakako joj je ona s modelom i bivšim boksačem Younesom Bendjimom s kojim je prekidala pa se mirila, no par je ostao u prijateljskim odnosima.

Također, Kourtney i Scott često se mogu vidjeti zajedno zbog djece, a obitelj Kardashian-Jenner ga i dalje smatra djelom obitelji te je na svim obiteljskim okupljanjima. Scott navodno odobrava njezinu novu ljubav te je jako sretan zbog nje. S druge strane, tetovirani bubnjar iza sebe ima dva propala braka, a iz drugog ima i dvoje djece.