Ostalo

Kourtney Kardashian i Travis Barker rade na prinovi: 'Želimo imati bebu'

Sestre Kim, Khloe, Kendall, Kim, Kourtney i Kylie te majka Kris bit će dio glavne postave novog reality showa 'The Kardashian', a u traileru su gledatelji mogli otkriti brojne nove detalje iz njihovog života

T.M.
15.03.2022 09:00

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas do trenutka koji su brojni obožavatelji mjesecima čekali. Prije gotovo dvije godine emitirana je posljednja epizoda jednog od najgledanijih reality programa koji prati svakodnevni život članova obitelji Kardashian-Jenner, a sada se, točnije 14. travnja, planetarno popularna obitelj vraća na male ekrane.

Pozdravite se s showom 'Keeping Up With Kardashians'' jer je to stvar prošlosti, Kardashianke sada najavljuju novi reality i to pod nazivom 'The Kardashians', a nedavno je izašao i službeni teaser koji daje prvi uvid u novi reality koji milijuni ljudi diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Sestre Kim,Khloe, Kendall, Kim,Kourtney i Kylie te majka Kris bit će dio glavne postave, a povremeno će im se pridružiti i bliski prijatelji, suradnici, sadašnji, ali i bivši partneri.

Pročitajte još
Kim Kardashian objavila prve fotografije s Peteom Davidsonom i potvrdila njihovu vezu

No, što nas točno čeka u novim epizodama? Poznato je kako ćeKourtney Kardashian i Travis Barker posjetiti liječnika kako bi obavili razgovor u vezi plodnosti i trudnoće. U traileru možemo vidjeti kako najstarija sestra Kardashian priča da s glazbenikom želi imati dijete.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Također, u novom reality showu pojavljuje se i njezin bivši suprug Scott Disick koji je s planetarno popularnim sestrama ostao u prijateljskim odnosima, a u traileru čak savjetuje Kim.

Ono što će publiku najviše zanimati svakako je odnos Kim Kardashian s novim dečkom Peteom Davidsonom , ali i kratki razgovor između Tristana Thompsona i Khloe Kardashian o izgradnji povjerenja i njihovom kompliciranom odnosu, te neki uvid u razvod Kim i Kanyea Westa.