Ostalo

Kourtney odgovorila fanovima koji su ju optužili da ništa ne radi: 'Svi imamo drugačije prioritete'

Reality zvijezda već neko vrijeme slovi za najljeniju Kardashianku, a na Instagramu se pokušala obraniti od napada pratitelja

Tabloid.hr
20.08.2019 16:17

Kourtney Kardashian je odgovorila obožavateljici koja joj je poručila da ništa ne radi.

Reality zvijezda je u nedjelju na Instagramu podijelila nekoliko fotografija s golf terena, gdje su joj se pridružili prijateljii i troje djece.

Objava je privukla nekoliko 'hejtera', a jedan je komentar skupio čak 4 000 lajkova. "Kourtney, evo zašto ljudi kažu da ništa ne radiš", napisala joj je jedna pratiteljica s kojom se očito mnogi slažu.

"Svi imamo drugačije prioritete. Ja ću radije stvarati uspomene sa svojom djecom i sjajnim ljudima dok živim život punim plućima", odgovorila joj je 40-godišnja Kardashianka.

Njen komentar je razbjesnio još neke pratitelje pa se ponovno oglasila u komentarima.

"Tko kaže da nisam zaposlena mama? Definitivno jesam. Zaposlene mame mogu biti privržene, naravno. Kao žene trebale bi se međusobno podržavati u onome što nam omogućava da budemo najbolje, a ne biti toliko kritične i osuđujuće. Sve radimo stvari na svoj način", napisala je Kourtney.

Inače, 40-godišnja reality zvijezda je nedavno otkrila da se prvenstvenohtjela fokusirati na majčinstvo, dok jekarijeru odgađala sve dok nijeosjetila da je za to došao pravi trenutak.