Ostalo

Kraj drame koje je potresla život Mije Begović

Nitko se nije kladio, a cijela je Hrvatska doznala kakve kostimiće i igračke posjeduje Mia Begović. Što se doznalo, doznalo se i čini se da novih pikanterija više nema jer su glumica i njezin bivši suprug Željko Žnidarić dogovorili primirje! Na pomolu je nagodba oko stana, ali i kraj medijskog cirkusa kojim su punili naslovnice.

RTL
05.03.2012 18:08

Veliki zaokret u priči koja trese medijsku scenu - Mia Begović i Željko Žnidarić postigli su primirje.

"Po ovom pitanju mogu vam samo reći da smo napravili nagodbu i da smo u fazi provedbe nagodbe mirnim putem i dio dogovora je da nećemo nikakve izjave davati ubuduće pa vas eto molim vas da to poštivate", rekao nam je telefonom poduzetnik Željko Žnidarić.

Da su obje 'zaraćene strane' ozbiljno, barem za sada, shvatile ovu nagodbu - najbolje svjedoči komentar Mije Begović na novonastalu situaciju.

"Nagodba je u tijeku. Ne znam kakav će biti rezultat, no nadam se pozitivi. Jedan dio te nagodbe je taj da ne dajemo nikakve izjave osim ove da je nagodba u tijeku", potvrdila je priču i glumica Mia Begović.

O detaljima nagodbe i stavkama koje će potpisati uspiju li usuglasiti zahtjeve - ne žele govoriti.

Najboljem se nada i njezin bivši suprug Željko Žnidarić, koji je od početka inzistirao na 'mirnom rješenju' pa se može reći da je došao na svoje.

Mia Begović je pak od prvog dana željela istjerati pravdu - misleći da kampiranjem u hodniku ispred stana u Masarykovoj ulici i privlačenjem medija može ostvariti svoje zahtjeve: a to je da joj se vrate osobne stvari, ali i stan u koji je, prema njezinim tvrdnjama - provalio njezin bivši suprug.

U međuvremenu u priču su se upleli Stefani Hohnjec, bunde i vibratori - koji su, čini se, bili samo dio scenarija koji ima prilično zapetljanu radnju. Teško je reći je li primirje koje je na pomolu kraj ili tek zaplet ove priče!

No, sigurno je da su Mia i Željko nakon osam dana rovovskih borbi zakopali ratne sjekire!