Play ponuda
Play ponuda
VEĆ MJESEC DANA

Kraj serije mu je teško pao: Kit Harington na rehabilitaciji zbog stresa i problema s alkoholom

Zahvaljujući 'Igri prijestolja', u kojoj je utjelovio Jona Snowa, Kit Harington je od potpunog anonimusa postao planetarno popularan

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 29.5.2019. u 9:55
Play ponuda

Dok se emitirala zadnja epizoda 'Igre prijestolja', njen glavni glumac Kit Harington bio je na rehabilitaciji.

Kit, koji je u seriji glumio Jona Snowa, već se mjesec dana nalazi u luksuznom welness centru u Connecticutu. 

"Kit je odlučio iskoristiti stanku u svom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih osobnih problema", stoji u priopćenju njegovog glasnogovornika. 

Dok se u priopćenju ne navode razlozi njegove krize, The New York Post je objavio da je glumca teško pogodio kraj rada na seriji te da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

U intervjuu za Variety u ožujku ove godine, Harington je izjavio kako je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i zastrašujućom pozornošću koju mu je donio serijal. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Imao sam osjećaj da se moram osjećati kao najsretnija osoba na svijetu, a zapravo sam se osjećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što vjerujem da se mnogima dogodi u 20-ima", rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Rose Leslie, koja mu je u ovom teškom periodu velika podrška. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
prelijepa djevojka

Salma Hayek pozirala za naslovnicu prestižnog magazina u društvu svoje kćeri Valentine

Play ponuda

Više s weba