Play ponuda
Play ponuda
SLAVNI PAR IPAK NE PREKIDA

Kralj bakra i kraljica estrade posvajaju dijete?

Svi pričaju o intervjuu kojeg je Milan Popović dao jednom srpskom časopisu. Nakon poduže medijske šutnje, demantirao je tračeve o prekidu sa Severinom, ali priznao da uopće ne zna koliko mu zaručnica zarađuje! Osim toga, natuknuo je i da bi s pjevačicom uskoro mogao posvojiti dijete.

RTL/ 10.10.2012. u 18:12
Play ponuda

Kralj bakra i kraljica estrade šire obitelj! MilanPopović je u intervjuu za srpsku Gloriju otkrio da sa zaručnicom Severinom razmišlja o usvajanju djeteta i pokrenuo novu lavinu šuškanja oko najslavnijeg para na Balkanu.

"Rođenje Aleksandra je unaprijedilo naš zajednički život. Inače, i Severina i ja jako volimo djecu. Voljeli bismo imati puno djece, razmišljamo i o usvajanju", izjavio je Milan.

Image
Foto:
Image

(Screenshot: Gloria)

Pohvalio se i da je njihova ljubav otporna na sve zle jezike - glasine o krizi su čista glupost.

"Naše karijere teku u potpuno različitim smjerovima. Ja se ne bavim njezinom profesijom, niti ona mojom. Nikada je nisam pitao za novac koji zarađuje od nastupa, u stvari niti ne znam koliko zarađuje", dodao je.

Milan tugu zbog razdvojenosti od Severine i sinčića Aleksandra, navodno, liječi skupim igračkama. Za oko su mu zapele nova Cessna i luksuzna jahta, no sve to što je izjavio u spomenutom intervjuu možda uskoro opovrgne, požalio se naime da je cijeli razgovor bio neslužben. Nikako da shvati da su i mrvice iz njihove intime uvijek vruća roba.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Play ponuda

Više s weba