Play ponuda
Play ponuda
memorabilije preminule legende

Kralj funka i dalje živi! Počela prodaja Dininih stvari

Kralj funka i dalje živi. Iako je od smrti Dine Dvornika prošlo četiri i pol godine, vojska obožavatelja nije ništa manja. Upravo oni sad imaju šansu nabaviti neke memorabilije preminule legende na aukciji njegovih osobnih stvari.

RTL/ 4.2.2013. u 18:30
Play ponuda

Sjećate li se zlatnog štapa iz pjesme Hipnotiziran ili gramofona na kojem je Dino Dvornik tako često puštao svoje omiljene ploče? Sve te stvari, uključujući i mnoge odjevne kombinacije koje je ovaj splitski pjevač nosio, možete naći na aukciji, koja se održava do petka.

Na Facebook Fun stranici i glazbenom oglasniku krenule su prve dražbe. "Htjela sam podijeliti te stvari koje mi stoje u podrumu i garaži", rekla je DanijelaDvornik.

Dinina kožna jakna u kojem smo ga viđali na mnogobrojnim snimanjima i naravno za njegovom omiljenom igračkom Playstationom, nudi se za početnu cijenu od 1000 kuna.

Baš kao i šik odijelo u kojem se šetao crvenim tepihom. U toj legendarnoj kombinaciji pred našim ga je kamerama ocijenio i modni sud na čelu s Nenadom Korkutom.

Iako su mnogobrojni Dinini obožavatelji jedva dočekali današnji dan kada će u svoje domove spremiti neke njegove sitnice, ima i onih koji su Danijeli zamjerili što prodaje njegove stvari na aukciji.

"Kad gospođa Presley dobiva novac od svog muža i kad stavlja stvari na aukciju, ja nikad ne bi pitala za što to ženi treba, što mene briga gdje će ona potrošit te novce. Hejteri, j*** ga, šta da vam kažem? Rekao bi vam i Dino neke ovako slasne riječi", kaže Danijela.

Nema slasnih riječi, ali nema baš ni puno vremena. Aukcija se zahuktava, a stvari je sve manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Prodala sam štap za 800, gramofon za 600, bongose za oko 600 kuna. Bit će još naočale, majice... Sebi sam ostavila neka pisma koja mi je pisao, sitnice, ipak najviše će ostati uspomena, bili smo punih 20 godina zajedno, morat ću jedan dan napisati knjigicu… Neku garderobu sam sebi ostavila jer je nosim po kući, no moram krenuti s novim početkom."

Novi početak za Danijelu, a za njegove obožavatelje dobri duh koji će ih podsjećati na jednog Dinu Dvornika. Kralj funka i dalje živi!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'ozljede teže od života'

Preminula Dolores Lambaša

Play ponuda

Više s weba