Ostalo

Kraljica Elizabeta II. prvi put na londonskom Tjednu mode: reviju pratila iz prvog reda s Annom Wintour

Na Tjednu mode u Londonu u utorak se mogao vidjeti neočekivani prizor

Tabloid.hr - Hina
21.02.2018 10:25

Kraljica Elizabeta II. i Anna Wintour , jedna od najutjecajnijih osoba u svijetu mode, sjedile su jedna pokraj druge na modnoj reviji na koju je britanska kraljica došla prvi put.

Kraljica koja je sjedila u prvom redu, gledala je predstavljanje mladog britanskogdizajnera Richarda Quinna kojemje uručila prvu "nagradu za modu Elizabeta II.", koja će se ubuduće svake godine dodjeljivati mladim talentima.

Kraljica Elizabeta II. i Anna Wintour

AP

Elizabeta II., koja je bila u jednostavnom kostimu od svijetloplavog tvida, činila se na trenutke zbunjena pred Quinnovom kolekcijom u kojoj su bila zanimljiva odijela s cvjetnim uzorcima koja su se nosila s motociklističkim kacigama te teške kožne haljine i mrežaste čarape.

"Veliko mi je zadovoljstvo što danas mogu biti na Tjednu mode u Londonu", rekla je uoči predaje nagrade.

Kraljica Elizabeta II. i Anna Wintour

AP

"Od tvida s Hebridado nottinghamske čipke, dakako i Carnaby Streeta, naša modna industrija je dugi niz godina poznata po svom iznimnom umijeću te i dalje proizvoditkanine svjetske klase i najmodernije, praktične kreacije".

Kraljičin dolazak na reviju bilo je "nevjerojatno" iskustvo, rekao je Richard Quinn , dodajući da bi rado kreirao odjeću za buduću članicu kraljevske obitelji, američku glumicu Meghan Markle koja će se u svibnju vjenčati za princa Harryja .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.