Play ponuda
Play ponuda
tereza kesovija iskreno

Kraljica šansone kroz suze nam je ispričala sve o borbi za život

Iza Tereze Kesovije burna je i opasna godina. Za Badnjak je izišla iz bolnice u kojoj se, kaže, borila za život. S punim očima suza Nives Polovini Barun ispričala je što joj se događalo i kako je preživjela. Vidno oporavljena dotaknula se i mlađahnih estradnih kolegica, ali i ljubavi.

RTL/ 6.1.2015. u 18:22
Play ponuda

Nakon što je u samo tri mjeseca zbog sepse čak dva puta završila u bolnici, glazbena diva Tereza Kesovija uspješno se oporavlja. Iako je, kaže, smrti gledala u oči, nije se predala.

Osim dokotora svakodnevno su je posjećivali brojni prijatelji. Među njima i gospodin Radeljak, koji joj je čak nudio i svoju kuharicu.

A sve je počelo u Dubrovniku u rujnu prošle godine. Terezu je u noći probudila groznica i slabost. U zadnji je tren pozvala hitnu pomoć.

Sepsa se razvila nakon dugotrajne borbe s bakterijom. No, unatoč svome teškom stanju Tereza je pobjegla iz bolnice. I to doslovno. Kako bi prisustvovala proslavi srebrnog pira sina jedinca Alana i snahe Ljiljane.

Kući se iz bolnice vratila uoči Badnjaka da bi obitelji pripremila punu trpezu. Tako je unuci Mili i sinula neobična ideja - da napiše kuharicu.

Dogodila se prošle godine i autobiografija, i to na 530 stranica. U njoj se Tereza britkim jezikom okomila i na neke pjevačice s naše estrade.

"Ja nisam trebala nikakve dodatne kerefeke da bi dobila publiku, nisam to trebala, nisam trebala skandale", kaže Tereza.

A jedan od skandala bio je i onaj kada je održala koncert u Beogradu. Mnogi su je obožavatelji u Hrvatskoj zbog toga dočekali na noževe jer je desetljećima tvrdila da nikad neće pjevati u Srbiji.

Osim ove beogradske crtice u svojoj je knjizi zapisala i one ljubavne. Treći muškarac i najvažniji u njezinu životu bio je Karlo, koji joj je nakon dva propala braka vratio vjeru u ljubav.

No, uz obitelj Terezi su dodatna snaga njezini obožavatelji. A što im je poručila i što je sve ispričala našoj novinarki, pogledajte u video prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lista je sve duža

Nick Carter posljednji je u nizu slavnih muškaraca optuženih za silovanje

Play ponuda

Više s weba