Ostalo

Kraljica se službeno oglasila nakon intervjua odbjeglih članova: Bila je vrlo kratka i jasna

"Cijela je obitelj jako tužna zbog saznanja kako je nekoliko prošlih godina bilo izazovno za Harryja i Meghan", započela je kraljica Elizabeta II.

Tabloid.hr
09.03.2021 16:00

Buckinghamska palača objavila je odgovor na šokantni intervju Harryja i Meghan u kojem su iznesene brojne optužbe na njihov račun.

"Cijela je obitelj jako tužna zbog saznanja kako je nekoliko prošlih godina bilo izazovno za Harryja i Meghan. Problemi koji se spominju, osobito onaj koji se tiče rase, su zabrinjavajući. Obitelj je to shvatila jako ozbiljno i riješit će ih privatno. Harry, Meghan i Archie će uvijek biti voljeni članovi obitelji", stoji u izjavi.

Meghan je u šokantnom intervjuuotkrila kako je bila suicidalna dok je bila trudna s prvim djeteom, otvoreno je optužila vojvotkinju Kate da ju je natjerala u plač na dan vjenčanja, raspričala se o velikom sukobu s princom Charlesom te je britanski dvor otvoreno nazvala rasističkim.

Vojvotkinja od Sussexa tako je objasnila i kako ju je Charles otvoreno pitao koliko biArchiejutrebala biti tamna koža kada se rodi. "Jednostavno više nisam htjela biti živa. Nikad prije se nisam tako osjećala, samo sam htjela otići negdje dobiti pomoć, no nisam smjela, jer to ne bi bilo dobro za palaču", nastavila je Meghan te dodala kako joj je Harry "spasio život" kada je pristao preseliti u Los Angeles.

"Od obitelji očekuješ podršku, ali nisam je imala. Od vjenčanja je postajalo samo još gore. Kad postaneš svjestan da su svi voljni lagati za druge članove obitelji da bi ih zaštitili, ali za tebe nisu voljni reći čak ni istinu. Osjećala sam se izdano i usamljeno. U više navrata htjela sam otići na ručak s prijateljima, na neko druženje, ali govorili su mi da je bolje da se pritajim, da mediji ionako pričaju samo o meni. Tjednima sam bila zatočena. S Harryjem nikad nisam bila usamljena, ali ja sam bila trudna, on je radio, nismo uvijek mogli biti zajedno. I on je počeo shvaćati što se događa, kako nas sabotiraju, a čašu su prelila nagađanja o boji kože koju će Archie imati", istaknula je bivša američka glumica.

Archieja od početka, ističe Meghan, nisu tretirali kao ostalu unučad te su se bojali kako će uklopiti zbog boje kože. Otkrila je i kako su mu titulu princa uzeli odmah, a u medie su plasirali priču kako su titulu odbili roditelji. "Pomislila sam da bi bilo bolje da više nisam živa.Mislila sam da je to jedini izlaz, da bi to možda bilo jedino rješenje i rekla sam to Harryju.Nisam takva osoba inače. Pred svjetlima reflektora moraš odraditi posao, a raspadaš se. Ljudi nemaju pojma što se događa iza zatvorenih vrata..."

"Najteži dio je bio taj što sam javno bila optužena za nešto što nisam učinila, već se zapravo to dogodilo meni. Svi u instituciji su to znali", rekla je. "Zašto nitko onda ništa nije rekao?", upitala ju je Oprah. "To je dobro pitanje", dodala je Meghan.

Specijal koji je prikazan u programu RTL-a u ponedjeljak navečer još uvijek možete pogledati na RTLplayju sasvim besplatno, OVDJE !