Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SKANDAL NA IZBORU LJEPOTE

Kraljici Hrvatske oduzeli krunu zbog nedoličnog ponašanja

Iako je Esther Berišić s direkcijom potpisala sporazum prema kojem ne smije obavljati nikakve druge poslove, njezina majka pokušavala joj je pronaći razne angažmane, čak je htjela da pleše u halterima sa Sorajom Vučelić i striptizetama u jednom noćnom klubu u Beogradu,, tvrde u direkciji.

Image
Foto: Pixsell
S.M./ 15.6.2012. u 11:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Esther Berišić, 18-godišnja Kraljica Hrvatske, u četvrtak je ostala bez krune zbog nedoličnog ponašanja u javnosti, piše Jutranji list.

Direktorice direkcije Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić ispričale su kako su problemi počeli odmah nakon što je Esther 22. svibnja okrunjena. "Iako je kao Kraljica potpisala sporazum kojim se vrlo jasno definiraju njezina prava i obaveze, ali i način ponašanja, ona se toga uopće nije pridržavala, čime je direkciji učinila veliku štetu", izjavile su za Jutarnji.

Naime, iako bez njihova znanja nije smjela dogovarati poslove, njezina je majka, kažu u direkciji, preuzela ulogu menadžera i potajno obilazila druge agencije. Osim što je svoju kćer nudila svima za bilo koji posao kako bi što više zaradili, htjela ju je poslati da pleše u halterima u jednom noćnom klubu sa Sorajom Vučelić i striptizetama iz Beogarda.

Esther nije htjela komentirati situaciju, a njezina majka Anita rekla je za Jutarnji da je uopće ne opterećuje oduzimanje titule njezinoj kćeri jer su razlozi smiješni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba