Play ponuda
Play ponuda
do sad je nismo viđali

Kreće maminim stopama: Ovako izgleda 16-godišnja kći Heidi Klum koja je njezina kopija

“Ona dođe na set i gleda i uči, ne samo što ja radim, već i što rade ostali. Mislim da joj je to vrlo zanimljivo", rekla je Heidi.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 4.12.2020. u 19:00
Play ponuda

Heidi Klum jedna je od najuspješnijih manekenki svih vremena. Godinama je bila zaštitno lice Victoria's Secreta, a trenutno najviše uživa u obiteljskom životu. 

U braku je s glazbenikom Tomom Kaulitzem, a izgleda da joj je on treća sreća jer je prije njega bila udana za pjevača Seala od 2005. do 2014., a prije toga za glumca Rica Pipinoa od 1997. do 2002. 

>>Popularna manekenka skroz gola ležala na podu sa svojim psom. 'Breskvicom' sakrila stražnjicu

Svoju najstariju kćer, Leni, dobila je u vezi s biznismenom Flaviom Briatoreom. Sada je 16-godišnjakinja, izgleda, odlučila krenuti maminim stopama. “Ona dođe na set i gleda i uči, ne samo što ja radim, već i što rade ostali. Mislim da joj je to vrlo zanimljivo", rekla je Heidi u emisiji People the TV Show. "Kad ste u toj dobi, još uvijek pokušavate shvatiti tko ste, što želite biti i nekako prvi put vidite koji to sve različiti poslovi postoje. Ona želi raditi ono što radim i ja", dodala je manekenka.

Heidi je priznala da je do nedavno ona bila ta koja je odbijala ponude koje su pristizale za njeznu kćerkicu, ali kako to od sada više neće raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Sad ima dovoljno godina. Uvijek sam mislila da je premlada. Djecu smo odlučili držati podalje od očiju javnosti. Ali ona sada vozi automobil, ima 16 godina pa sam shvatila ako to možete činiti, može se baviti i modelingom ako to želi", zaključila je Klum. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TKO TU KOGA?

Saznajte sve o tučnjavi koja je potresla domaću jet set scenu

Play ponuda

Više s weba