Ostalo

'Krenite sa mnom u novi izazov, više nemate izgovor'

U zdravom tijelu, zdrav duh – Renatina je misao vodilja kroz život. RTL-ova voditeljica osmislila je dosad neviđeni internetski portal za ljubitelje zdravog života.

RTL
02.04.2014 20:00

"Ono što radim, kako živim, ljudi koji me okružuju, sve to želim podijeliti s vama. Krenite sa mnom u novi izazov, više nemate izgovor - www.ultrafit.hr ", poručila je Renata Sopek u najnovijem video spotu koji možete pogledati ovdje.

Renata je prepoznata kao osoba koja aktivno živi i promovira zdrav način života, koji uključuje prije svega tjelovježbu, prehranu i njegu tijela.

Dio znanja i prikupljenog iskustva bio je prikazan u tri sezone Renatinog autorskog projekta "U dobroj formi s Renatom Sopek".

U suradnji s matičnom TV kućom objavila je vrlo traženu kolekciju od 6 DVD-izdanja s interaktivnim vježbama "U dobroj formi", namijenjenu za vježbanje kod kuće, osobama koje žele zdravo živjeti i baviti se sportskim aktivnostima.

Bila je promotor kampanje "Zeleni ponedjeljak" udruge "Prijatelji životinja" u kojoj potiče na promjenu prehrambenih navika u svrhu poboljšanja kvalitete života i zdravlja.

Autorica je knjige "Zdrava i fit", koja je izdana u suradnji s dr.Lejlom Kažinić Kreho.

A sada vas poziva da joj se pridružite u novom izazovu i posjetite njezinu novu stranicu www.ultrafit.hr .

"To je produkt višemjesečnog rada s mojim timom na RTL-u. I jako se veselim tome. Po prvi put u Hrvatskoj imamo jedan portal gdje čovjek koji se želi osjećati dobro i dovesti se u formu može naći apsolutno sve što ga interesira i što mu je potrebno da sve te svoje ciljeve i ostvari", kazala je Renata.