Ostalo

Kris Jenner brine da se Kourtney želi vratiti Scottu: 'Bit će povrijeđena'

Kourtney i Scott su prekinuli svoju devetogodišnju vezu prije gotovo četiri godine, a zajedno odgajaju svoje troje djece

Tabloid.hr
07.06.2019 09:48

Kris Jenner najbolje zna koliko njena najstarija kći Kourtney Kardashian ima problema pri donošenju odluka.

U najnovijoj epizodi realityja 'Keeping Up with the Kardashians' najpoznatija mamadžerica s kćerima Kim i Khloe komentira fotografiju s Instagrama Scotta Disicka .

Radi se o fotki na kojoj zajedno poziraju Kourtney, Scott i njegova sadašnja djevojka Sofia Richie na odmoru u Meksiku, što je zbunilo Kardashiane.

"Da budem iskrena, malo je zbunjujuće. Kourtney i Scott i Sofia na zajedničkom odmoru - što se događa. Zašto ima potrebu ići na odmor s njim?", upitala se Kris.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kim joj je odgovorila da njena sestra vjerojatno želi provoditi vrijeme sa svojom djecom, ali mama očito ima drugo viđenje stvari.

"Puno putuje s djecom. Može ih spakirati i otići u Meksiko kada god poželi. Bojim se da ne može odlučiti. Ne može izabrati boju za zidove, to traje mjesecima. Samo kažem, njena će ju neodlučnost koštati pa će prekasno zaključiti da je zaljubljena u Scotta i da s njim želi provesti ostatak života", rekla je Kris.

"Ona nema pojma što želi", složila se Khloe.

"Netko će završiti povrijeđen u ovom scenariju", uvjerena je Kris koja ima iskustva s prijateljstvima s bivšim partnerima. Otkrila je da joj je trebalo nekoliko godina nakon razvoda s Robertom Kardashianom da postanu dobri prijatelji.

No, zasad je potencijalni ljubavni trokut izbjegnut. U nedavnom intervjuu Kourtney je rekla da je prijateljstvo sa Scottom i Sofijom stvar na koju je najponosnija. "Mislim da nećemo na sva putovanja ići zajedno, ali mi je super što me pozivaju", rekla je reality zvijezda.