Play ponuda
Play ponuda
Nije joj svejedno

Kris Jenner konačno progovorila o odnosu s O.J. Simpsonom: Godinama se šuška da je on pravi Khloein otac

Slučaj O.J. Simpsona promijenio je živote Kardashiana, a godinama se šuška da je Kris upravo s njim imala aferu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 4.11.2019. u 10:05
Play ponuda

Kris Jenner nikad neće zaboraviti prijateljstvo koje je imala s Nicole Brown Simpson, čije je ubojstvo promijenilo život Kardashiana. Naime, u novoj epizodi reality showa, Kris je iskreno progovorila o bolnim uspomenama na blisku prijateljicu.

Prisjetimo se, njezin tadašnji suprug Robert Kardashian uspješno je obranio O.J. Simpsona, bivšeg supruga Nicole Brown, koji je bio optužen za njezino ubojstvo. Kris je o tome pričala s prijateljicom Faye Resnick, a osim toga s Khloe je raspravljala o dugogodišnjim tračevima da je imala aferu s O.J.-em.

"Laž za laži i postoji granica koju čovjek može podnijeti", izjavila je Kris nakon što je izašao članak u kojem novine tvrde da su ona i O.J. imali strastvenu aferu u jacuzziju. Momagerica je to nazvala "neukusnim i odvratnim".

"Dosta mi je tračeva o stvarima koje se nikad nisu dogodile. Mislim da je to pogrešno. Nije fer prema Nicoleinoj obitelji i mojoj obitelji", dodala je.

Međutim, izrazila je poštovanje prema O.J.-evoj odluci da na Twitteru konačno prekine sve tračeve. U lipnju je objavio snimku i objasnio: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Bob Kardashian mi je bio kao brat. Bio je divan čovjek, upoznao je Kris i vjenčali su se. To je nažalost završilo", započeo je. 

"No, nikad i naglašavam nikad, niti u jednoj formi, nisam se interesirao za Kris na romantični ili seksualni način. Također, nikad nisam dobio dojam da je ona zainteresirana za mene."

"Zbilja sam sretna što je raščistio stvar", rekla je Kris o tome.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba