Play ponuda
Play ponuda
'MOZAK' Kardashiana

Kris Jenner otkrila kako izgleda njena jutarnja rutina: 'Ustajem već u 4:30 sati'

Kris Jenner zaslužna je za to što su njene kćeri danas uspješne i bogate poduzetnice i najpoznatiji celebrityji na svijetu

Tabloid.hr/ 4.4.2019. u 14:35
Play ponuda

Kris Jenner je valjda najpoznatija menadžerica na svijetu koja upravlja karijerama svojih pet kćeri od kojih je napravila milijunašice (i milijarderku). 

A kako joj sve to uspijeva? Kris je otkrila da joj radni dan započinje već u 4:30 ujutro. 

"Dižem se oko 4:30 ili 5 sati, popijem kavu, nabrzinu pogledam e-mailove. Zatim malo trčim na traci za trčanje i gledam vijesti. Nakon što sam to sve odradila, osjećam se mentalno, emocionalno i fizički spremna za ostatak dana", ispričala je 63-godišnja Kris.

"Na traci nekad provedem oko 45 minuta do sat vremena. Nakon toga ide tuširanje, pa spremanje, snimanje... I to je moja jutarnja rutina", dodala je Kris. 

Osim što je svojoj djeci pomogla pokrenuti danas uspješne biznise, Kris je izvršna producentica reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' koji se emitira već 12 godina. Otkrila je da joj nateže pada kad nekome mora dati otkaz.

"Želiš da osoba koju zaposliš bude dio tvog tima i da dobro surađujete. Ali, kad tome nije tako, moraš znati kada trebaš tu osobu maknuti iz tima prije nego bude prekasno", dodala je Kris. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oglasio se menadžer

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Play ponuda

Više s weba