Play ponuda
Play ponuda
nije se puno usrećio

Kris ostavio Hrvaticu zbog Kim Kardashian

Nekadašnja djevojka košarkaša Krisa Humphriesa, koji ju je ostavio zbog Kim Kardashian, pobijedila je u showu The Bachelor Canada u kojem je neženja Brad Smith odabrao upravo nju za svoju savršenu nevjestu.

Image
Foto: Twitter
RTL/ 23.11.2012. u 10:07
Play ponuda

Kanađanka Bianka Kamber, kojoj je majka iz Fojnice, a otac podrijetlom Dalmatinac, osvojila je tamošnje medije.

Nekadašnja djevojka košarkaša KrisaHumphriesa, koji ju je ostavio zbog KimKardashian, pobijedila je u showu The Bachelor Canada u kojem je neženja BradSmith odabrao upravo nju za svoju savršenu nevjestu.

Bianka i Kris bili su u vezi dvije godine, a nakon prekida Kanađanka hrvatskih korijena ispričala je kako Kris nikad nije volio gledati "Keeping Up With Kardashians", a njoj je stalno govorio da izgleda bolje od Kim. Obećavao joj je brak i djecu, da bi je potom ostavio bez objašnjenja.

Iako se stalno pitao zašto su sestre Kardashian uopće zaslužile svu tu slavu, Kris je na kraju postao dio reality showa koji je toliko mrzio. Bianka tvrdi da je Kris prije svega nezreo, ali da ga je razvod braka dugog samo 72 dana pogodio jer drži do tradicionalnih vrijednosti.

Kad je doznala za njegovu vezu s Kim, Bianka je s Krisom prekinula sve kontakte. Danas je sretno zaljubljena te planira vjenčanje, a kaže da se Krisu ne bi vratila.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
2 braka i 15 afera

Holivudski zavodnik šokira: Iako ima osmero djece, Clint Eastwood za najstariju kćer saznao prije dvije godine

Play ponuda

Više s weba