Ostalo

Kristen se nikada nije seksala s oženjenim redateljem?

Čini se kako su obožavatelji 'Sumraka' na tik otkrića zašto su se njihovi omiljeni glumci pomirili. Osim što se suludo vole, navodno je informacija da Kristen nije spavala s oženjenim redateljem vratila Roba u njen zagrljaj.

RTL
28.09.2012 14:59

Nakon što je iznenadio cijeli svijet odlučivši oprostiti preljub svojoj djevojci Kristen Stewart , priznao je da je to teže učiniti nego napraviti.

No, što ih je ponovno spojilo nakon što je 22-godišnja glumica slomila srce Robertu Pattinsonu ? Čini se kako Kristen nikada nije imala seksualni odnos s oženjenim redateljem i ocem dvoje djece, Rupertom Sandersom .

"Kristen i Rupert svojim su partnerima rekli kako zapravo nisu imali seksualne odnose. Kristen je nepokolebljivo tvrdila da su se sastali nekoliko puta, ali da nikada nisu spavali zajedno. Robert joj nije vjerovao u početku, no s vremenom je prihvatio njezino objašnjenje. Kristen je dala Robu lozinke svoje govorne pošte i e-maila kako bi mu dokazala da nema što skrivati i kako će učiniti sve da bi ponovno zadobila njegovo povjerenje", kazao je izvor blizak paru.

Ako je ova verzija priče istinita, pokazat će se kako je njihov zajednički prijatelj, redatelj Giovanni Agnelli , od početka medijskog skandala bio u pravu jer je on bio jedan od rijetkih koji je tvrdio kako Kristen i Rupert nikada nisu imali snošaj.