Play ponuda
Play ponuda
Životna priča

Kristen Stewart: Od zvijezde 'Sumrak' sage i veze s kolegom, do statusa miljenice kritike, javnog preljuba i veza sa ženama

Kada je 2008. dobila ulogu Belle Swan u filmskoj trilogiji 'Sumrak', Kristen Stewart je preko noći postala zvijezda. Zahvaljujući obitelji koja se bavi showbizzom, u filmskoj je industriji prisutna od malih nogu. Bila je najplaćenija glumica 2010. i 2012., ali njezin privatni život se provlačio po svim medijima zbog turbulentne veze s kolegom Robertom Pattinsonom, a kasnije zbog veza s poznatim ženama. Kako biste saznali više o Kristen koja danas slavi 29. rođendan, kliknite 'SLJEDEĆA'.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 9.4.2019. u 10:56

Glumačka karijera kao logičan izbor

Kristen je rođena i odgojena u Los Angelesu. Otac John Stewart je scenski menadžer i televizijski producent koji je radio za Fox i Comedy Central, dok joj je majka Jules Mann-Stewart scenaristica, a režirala je i film 'K-11'.

Zahvaljujući roditeljima u showbizz industriji, Kristen je počela glumačku karijeru sa samo osam godina. Tada ju je u školskoj božićnoj predstavi primijetio lovac na talente pa je samo godinu kasnije glumica u Disneyevom filmu 'The Thirteenth Year'.

Prvu zapaženiju ulogu ostvarila je 2002. u trileru 'Panic Room', u kojem je glumila kćer Jodie Foster. Nakon nje pojavila se u filmovima 'Speak', 'Catch That Kid' i 'Into The Wild'.

1/4
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
tužna vijesti

Otišao u tišini: Preminuo jedan od osnivača benda 'Rokeri s Moravu'

Pročitajte još

Image
tužna vijesti

Otišao u tišini: Preminuo jedan od osnivača benda 'Rokeri s Moravu'

Play ponuda

Više s weba