Play ponuda
Play ponuda
zadrti hollywood

Kristen Stewart tvrdi da zbog svoje biseksualnosti ne dobiva velike uloge

"Rekli su mi - ako ti je stalo do karijere učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom djevojkom za ruku", rekla je Stewart za Harper's Bazaar

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 5.9.2019. u 14:18
Play ponuda

Kristen Stewart je nakon medijski popraćene veze s Robertom Pattinsonom, kolegom iz 'Sumrak' sage, sreću pronašla u zagrljaju istog spola.

Naime, nekoliko je godina bila s manekenkom Stellom Maxwell, a sadašnja djevojka joj je spisateljica Dylan Meyer.

O svojoj seksualnosti je više puta progovorila, no u intervjuu za britansko izdanje Harper's Bazaara Stewart je rekla da zbog nje ne dobiva velike uloge u Hollywoodu.

"Rekli su mi - ako ti je stalo do karijere učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom djevojkom za ruku. Ako to napraviš sigurno ćeš dobiti ulogu u Marvelu. Ne želim raditi s takvim ljudima. Život je doslovno veliko natjecanje u popularnosti", kazala je 29-godišnja glumica.

"Jednostavno želim uživati u svom životu. Nažalost, u pokušaju da zaštitim svoj privatni život, ja sam ga zapravo upropastila. No, što ovo sve znači? Da ne možeš izaći s osobom s kojom si u vezi? Ne možeš o tome pričati u intervjuima? Stalno su mi tupili da ukoliko želim sačuvati svoju karijeru i slavu, moram paziti na sve. Postoje ljudi u svijetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom i ne sviđa im se što se ne deklariraš kao lezbijka, a ti se s druge strane ne možeš identificirati kao heteroseksualka", dodala je Stewart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Play ponuda

Više s weba