Play ponuda
Play ponuda
sumrak veze

Kristen vara Pattisona s oženjenim redateljem?

Jedan američki časopis objavio je fotografije na kojima je mlada zvijezda Sumraka u ljubavnom klinču s dvostruko starijim oženjenim redateljem. Vjerujete li kako je došao kraj idiličnoj ljubavi iz Sumrak sage?

Image
RTL/ 25.7.2012. u 10:33
Play ponuda

Iako se činila kako je njihova ljubav vječna i u stvarnom životu baš kao i na filmskom platnu, izgleda kako Kristen Stewart i Robert Pattinson upravo proživljavaju sumrak veze.

Naime, prema pisanju US Weeklyja, 22-godišnja glumica vara seksi vampira s 41-godišnjim oženjenim redateljem Rupertom Sandersom.

Štoviše, preljubnici su čak ovjekovječeni i fotografijom na kojoj su u romantičnom zagrljaju.

Sanders je režirao film Snow White And The Huntsman, u kojem Kristen ima glavnu ulogu. No, zanimljivo je kako i njegova supruga, majka njegovo dvoje djece, manekenka Liberty Ross također glumi u istom filmu.

Kada je ova informacija procurila u medije, redatelj je napisao na Twitteru kako se 'nekad dobre stvari raspadaju kako bi se još bolje mogle složiti'.

Međutim, prema riječima bliskih glumičinih prijatelja, ona je shrvana situacijom.

"Kristen je potpuno rastrgana. Bila je to pogreška i potpuni propust u procijeni. Nema aferu s Rupertom. Bio je to samo prolazan trenutak koji se nije smio ni dogoditi. Nije mislila nikoga povrijediti. Dobra je osoba koja je napravila loš odabir", rekao je njen prijatelj za medije.

Kristen i Robert još uvijek nisu komentirali fotografije. Njih dvoje su 2010. godine objavili kako su u vezi, a u posljednje vrijeme sve se više šuškalo i o tome da planiraju vjenčanje.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba