Ostalo

'Križ na gaćicama nije svetogrđe, to je samo zabava'

Nakon što je dignula vjernike na noge slikajući se za erotski časopis s križem, starleta Soraja odlučila je komentirati cijelu situaciju.

S.K.
29.02.2012 10:26

Bivša zvijezda Big Brothera Soraja Vučelić , koja je izazvala burne reakcije slikanjem u tangama ukrašenim križem za srbijanski erotski časopis , odlučila je komentirati situaciju.

Starleta je šokirana napisima kako je počinila svetogrđe tejoj nijejasno zašto su se svećenici upleli u javnu raspravu koja je uslijedila.

"To je umjetničko donje rublje. To je Playboy i zabava, sigurno nismo nikoga htjeli uvrijediti", rekla je Playboyeva zečica godine te dodala kako ona privatno nikada ne bi stavila križ na sebe.

Nakon što se za poznati erotski časopis skinula u listopadu kada je glumila junakinju iz kompjuterske igrice , Soraja je sada pozirala u mikro bikiniju ukrašenom kristalima.

Na glavu su joj stavili tijaru, koja aludira na njezinu titulu Zečice godine, a tijelo joj je 'prekriveno' samo crvenim tangama ukrašenim križem s kristalima. Sličnim križem pokrivena joj je i desna bradavica dok joj je lijeva gola.

"Kritike uopće ne mogu komentirati jer ja ne biram odjeću za snimanja. Za svako slikanje imamo stiliste, šminkere i sponzore, koji su taj detalj namjestili da izgleda kao križ, iako zapravo sliči na cvijet", objasnila je svoje viđenje bujna Soraja.