Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
život ju nije mazio

Kronologija psihičkih slomova Britney Spears: Od brijanja glave i napada kišobranom do krize zbog očevog lošeg zdravlja

Ako 2007. pamtimo po jednom pop-kulturnom događaju, to je zasigurno psihički slom Britney Spears. Iako je tada imala samo 25 godina, glazbena megazvijezda je dugo bila pod svjetlima reflektora. Počela je još kao dijete, da bi s 11 godina dobila ulogu u 'Mickey Mouse Clubu'. Samo šest godina kasnije izdala je debitantski album 'Baby One More Time' kojim je postala jedna od najslavnijih osoba na planeti. No, zašto je Britney doživjela psihički slom? Pritisci slave su se udružili s osobnim problemima i stresom, što je kulminiralo kobne 2007. Baš poput feniksa Britney se uzdigla iz pepela, no ne zadugo. 2019. godine se opet sama prijavila u psihijatrijsku ustanovu zbog lošeg zdravstvenog stanja oca. No, ove godine odlučila se izboriti za sebe i tražiti od suda da nakon 13 godina njezin otac više ne bude i njezin skrbnik. A što točno znači da Britney ima skrbnika? Ne smije samostalno raspolagati svojim novcem, voziti auto, glasati, roditi dijete, angažirati odvjetnika, razgovarati s novinarima, javno govoriti o svojoj situaciji, a uvide o njezinom zdravstvenom stanju ima samo njezin otac... Da biste vidjeli kronologiju Britneyinih uspona i padova klikite 'SLJEDEĆA'.

Image
Foto: www.profimedia.hr
RTL.HR/ 6.9.2021. u 19:00

Kulminacija sloma: Brijanje glave pred fotografima i napad kišobranom

Britneyino loše psihičko stanje i ovisnost o opijatima od veljače 2007. punili su stupce tabloida diljem svijeta.

Tada je pjevačica u jednom kalifornijskom frizerskom salonu tražila da joj obriju glavu. Kada je osoblje to odbilo, Britney je sama zgrabila brijaći aparat i sama to učinila. Paparazzi su sve zabilježili, a fotografije su obišle svijet i još uvijek nisu zaboravljene.

Godinu kasnije otkrila je zašto je to učinila: "U to vrijeme sam prolazila kroz toliko umjetnih stvari sa svojom djecom i Kevinom. Baš me ostavio i bila sam slomljena. Svi su mislili da se ponašam ludo, ali ljudi stalno briju glave. Prolazila sam kroz puno tog, ali na neki sam način pokazala svoj bunt ili osjećaj slobode ili kako sam pustila sve što se dogodilo, znate?"

Samo pet dana nakon brijanja glave Britney je ponovno šokirala obožavatelje kada je napala paparazzov automobil kišobranom. Sve se odvilo pred kućom tadašnjeg supruga Kevina Federlinea s kojim tada nije bila u najboljim odnosima. Britney je nekoliko mjeseci kasnije izjavila da je taj incident bio dio pripreme za njezinu novu filmsku ulogu.

2/6
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
mlađe je slađe

Ekskluzivno doznajemo: srce Zorana Mamića zarobila zgodna 25-godišnja manekenka

Pročitajte još

Image
mlađe je slađe

Ekskluzivno doznajemo: srce Zorana Mamića zarobila zgodna 25-godišnja manekenka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba