Ostalo

Krv, znoj i suze Maje Šuput: 'Odrekla sam se privatnog života'

Maji Šuput scena nije dosadila, a na loše komentare se davno prestala obazirati. Pjeva, pleše, glumi modnu ikonu, a u slobodno vrijeme pati i stenje pod trenerskom čizmom.

RTL
10.04.2014 17:44

Potpuno je ranjiva u ležećem položaju, pokorena, no tako se samo čini, jer ova cura diže deset kilograma kao od šale kako bi odradila vježbe za guzu koju će ponosno prošetati po jadranskim plažama.

Bit će ovo radno ljeto. U svibnju kreće regionalna turneja Footloose, zatim brojne gaže.

"A ove ostale dane ću ležati na plaži i slikati se i uživati i družiti se sa svojim najboljim prijateljicama", otkrila je Maja Šuput .

"Maja, Maja je zmaj. nema, znači što se kaže, to se radi. Daje se 300 posto, radi se i preko svojih mogućnosti", otkrila je Majina osobna trenerica Eva Rusan.

"Imaš jednog ovakvog učitelja i trenera koji ti govori još još, stisni stisni i to ti je motivacija da stisneš. Najbolje kad ona meni kaže: 'Čekaj, ti to ne možeš.' Onda si mislim, ja ne mogu? Ja sve mogu", rekla je pjevačica.

Pjevačica ogromne energije koja nikad ne staje, a otkako je prije godinu dana izgorjela njezina stara ljubav, nove nema na vidiku. Kada se to dogodi, svi će shvatiti.

"A čim se zaljubim, onda samo ono bih se ljubila i onda ću vjerojatno prestati dolaziti ovdje. Tako da kad se udebelim, kak ja to kažem, onda vjerojatno ćete znati da sam se ja beskrajno zaljubila. Još nisam", kazala je simpatična Maja.

U nekoliko tjedana napravila je ono što netko ne napravi u nekoliko godina, ali u korizmi se i ona nečega odrekla.

"Ako sam se ičeg odrekla, odrekla sam se vlastitog privatnog života", naglasila je Maja.

Snimila je pjesme u studiju, nastupala, nosila reviju za Elfse, snimila dva spota za pjesme 'Djevojačko veče' i 'Neprilika', a ona je prava prilika!