Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pjevale su za 300 eura?

Ksenija i Sanja urotile su se protiv Ivane? Zbog ovog razloga navodno se raspala grupa Hurricane

Grupa Hurricane od rujna više neće biti u istom sastavu. Ivana, Sanja i Ksenija od rujna nastavljaju solo karijeru, a sada je isplivala navodna pozadina raspada popularne grupe

Image
Tonia Malić/ 6.5.2022. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije dva dana stigla je službena informacija o raspadu srpske grupe Hurricane. Iako se mjesecima unazad pisalo kako su odnosi među djevojkama, Sanjom Vučić, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić narušeni, njihov tim objavio je kako će djevojke u punom sastavu nastupati do rujna, a onda svaka pjevačica kreće svojim putem. Negirali su glasine o lošim odnosima te rekli da je riječ isključivo o tome da su djevojke u posljednjih pet godina postigle sve što su zamislile te da je sada pravo vrijeme da krenu u solo vode.

'"Nakon petogodišnje uspješne suradnje, koja je ove godine dosegnula vrhunac, dužni smo obavijestiti javnost i medije o novitetima u našem produkcijskom timu i daljnjim aktivnostima!Naime, članicama grupe Hurricane - Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u rujnu ove godine ističe ugovor o poslovnoj suradnji, pa smo zajednički donijeli odluku da ga nećemo produžiti s obzirom na to da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih. U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopće i velikom interesu, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vrijeme obaviješteni", napisali su, između ostalog, u službenoj objavi.

Ipak, srpski mediji sada pišu kako je pozadina priče nešto drugačija odnosno da su raspadu presudile nesuglasice između djevojaka. Kurir tvrdi da njihov producent Zoran Milinković više nije htio ulagati novac u njih, a djevojke su navodno najčešće uzimale 300 eura po nastupu jer im je toliko ostajalo kada bi se odbili ostali troškovi. Kseniji i Sanji navodno je odgovarao takav način rada, ali im je smetalo što je Ivana tražila da pjevaju s njom jer je njezin vokal najslabiji pa nije mogla solo izvoditi svoje dionice. Također, smatrale su da ne zaslužuju biti jednako plaćene s obzirom na to da one najviše pjevaju, piše Kurir. Spomenuti portal piše i kako Ksenija i Sanja od početka ne vole Ivanu te da je odnos među njima mjesecima bio narušen.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Što kažete?

JE LI OVO ISTA OSOBA? Fotografije iz mladosti Maye Berović procurile u javnost, evo kako je izgledala

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba