Ostalo

'Kućanica' šokirala fotografijom bez kose i otkrila da je sretna što je živa

Marcia Cross podijelila je s obožavateljima da je borba s rakom iza nje

Tabloid.hr
27.09.2018 11:42

Glumica Marcia Cross šokirala je obožavatelje fotografijom na kojoj ima vrlo kratku kosu uz koju je napisala da je 'zahvalna i sretna što je živa, ali tužna što joj je otpala kosa'.

"Kome je još otpala kosa zbog raka? Podijelite svoja iskustva, suosjećam s vama", dodala je 56-godišnja Marcia najpoznatija po ulozi Bree Van De Kamp u seriji 'Kućanice' .

Mnogi su odmah pomislili da se Marcia bori s rakom, pa je objavila i objašnjenje.

"Dragi pratitelji, žao mi je što moja objava nije bila jasnija. Riješila sam se raka. Sve je dobro sada. Bilo je to teško putovanje, ali sad sam zdrava, sretna i zahvalna na svemu", napisala je.

"Nakon što sam objavila fotografiju i napisala riječi 'rak' i 'gubitak kose', osjećala sam se slobodno i potpuno. Nisam očekivala ovoliku ljubav i potporu. Za sve koje zanima, imala sam rak anusa", dodala je.

Marcijin suprug Tom Mahoney također je prebolio rak koji mu je dijagnosticiran 2009. Cross je tada izjavila da svojim kćerima bliznakama, koje su tada imale tri godine, nisu rekli što se događa.

"Nije nam to imalo smisla. Bile su premale i željeli smo da njima sve ostane normalno i da uživaju u životu. Tata je dobro, sve je to iza nas", rekla Marcia.