Play ponuda
Play ponuda
preprovokativno za tinejdžericu?

Kylie iskopirala stariju sestru Kim i pokazala grudnjak u prozirnoj majici

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner pojavila se na događaju u Lodonu u prozirnoj majici, ispod koje se vidio push-up grudnjak, a koju je iskombinirala s hlačama visokog struka i vrtoglavim potpeticama

Image
Foto: AP Images
RTL/ 14.3.2015. u 21:20
Play ponuda

Čini se kako je mlada Kylie Jenner poslušala neke modne savjete starije sestre Kim Kardashian.

Iako ima tek 17 godina, i tehnički je još uvijek maloljetna, pravo je čudo da njezinoj majci Kris Jenner ne smetaju modni odabiri njezine najmlađe kćeri koja se svaki dan pojavljuje u sve provokativnijim izdanjima.

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner pojavila se na događaju u Lodonu u prozirnoj majici, ispod koje se vidio push-up grudnjak, a koju je iskombinirala s hlačama visokog struka i vrtoglavim potpeticama.

Tinejdžerica je za ovu priliku odabrala dramatičan make up, a crveni ruž naglasio je njezine velike usne o kojima se još uvijek raspravlja.

Nedavno se u jako sličnom modnom izdanju pojavila i njezina sestra Kim, koja je na Pariškom tjednu mode također prošetala u prozirnoj majici i vrtoglavim čizmama. Izgleda da se 17-godišnjoj Kylie jako svidjela ova kombinacija pa ju je odlučila iskopirati, a ovo nije prvi put da oponaša svoju stariju sestru.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
potresna sudbina

Previše senzibilna za ovaj svijet: Sonja Savić bila je najveća nada jugoslavenskog filma, a otišla je na najgori način

Play ponuda

Više s weba