Ostalo

Kylie Jenner i Travis Scott razbjesnili obožavatelje najnovijom zajedničkom fotografijom

Jednim potezom Kylie i Travis uspjeli su razbjesniti stotine pratitelja

Tabloid.hr
24.07.2019 13:57

Najnovija fotografija Kylie Jenner s Travisom Scottom uvalila je slavni par u ozbiljne probleme. U nedjelju je poznata 21-godišnjakinja objavila fotku sa svojim partnerom, a pozirali su ispred jednog od luksuznih automobila koje posjeduju.

Kylie je plijenila pažnju u pink dugačkom sakou, ali to nije ono u što su obožavatelji gledali. Naime, duo je pozirao u automobilu parkiranom na mjestu za osobe s invaliditetima što su obožavatelji uočili po znaku iza auta.

"Možete li biti više sebični?" , "Nadam ste da ste dobili kaznu", "Ne čudi me da su parkirali namjestu za osobe s invaliditetom. Ona je milijarderka i misli da može sve što hoće", bili su samo neki od komentara.

Javili su se i predstavnici iz udruga za osobe s invaliditetom. "Kao uzor mnogima, ovo je prilika za Kylie Jenner da iskoristi svoj status celebrityja i pomogne ostalima da shvate zašto je taj parking osnovno pravo za osobe s invaliditetima kako bi bili uključeni u normalni svakodnevni život", rekao je izvor iz jedne udruge za People.