Ostalo

Raspada se i to priznaje! Kylie Jenner iskreno o postpartumu: 'Nije lako to sve izdržati...'

Influencerica, trendeseterica i beauty mogulica napravila je hvalevrijednu ispovijest na svojim društvenim mrežama. Govori o tome kako se nosi s postpartumom i zašto se zbog svega lagano fizički i psihički raspada

RTL.hr
16.03.2022 11:45

Šest tjedana nakon što je rodila svoje drugo dijete, sina Wolfa, samozatajna Kylie Jenner napokon je s obožavateljima podijelila neke pojedinosti oko prinove u obiteljii toga kako se ona osjeća u novonastaloj situaciji. Dok je vježbala u svome domu, odnosno hodala na pokretnoj traci,pričala je o tome kako postpartum za nju nimalo nije lagan.

"Ovo iskustvo za mene je sad malo teže nego što je bilo kada sam rodila kćer", rekla je na početkujedna od najuspješnijih beauty poduzetnica na svijetu.

Kylie Jenner

Izvor: Instagram

"Nije lako mentalno to sve izdržati, kao niti fizički, duhovno, jednostavno je ludo. I da, nikako se nisam mogla vratiti u život, a da ovo nisam podijelila s vama – to je zbog drugih mama koje trenutačno proživljavaju isto – a kada gledaš na internetu, to izgleda lako i tako stvara pritisak za nas. Za mene to nimalo nije bilo lako", rekla je iskreno, vidno iscrpljena majka dvoje djece. Niti tijekom trudnoće nije imala laka razdoblja. Primjerice, kada je na nastupu njezina životnog partnera, glazbenika Travisa Scotta poginulo desetak ljudi zbog produkcijske greške jer nisu predvidjeli stampedo u publici, i Kylie je svjedočila ljudskim tragedijama.

Zbog toga je Travis izgubio brojne gaže, ali i sponzore, a Kylie se nakon toga još više povukla iz javnog života.

Trudna Kylie Jenner

Izvor: Profimedia

"U redu je ne biti dobro. U trenutku kada sam shvatila da sebi radim pritisak, počela sam se podsjećati da sam stvorila živo biće, prekrasnog zdravog dječaka", dodala je za kraj. Poznato je kako su njezine straije sestre, između ostalog, obiteljske žene kojima je cilj imati veliku obitelj, a tako je nastavila i Kylie.

"Jedva je čekala da Stormi ima brata. Obožava biti majka. Oduševljena je što će ona i Travis ponovno dobiti dijete", rekao je izvor za People te dodao kako je zbog druge trudnoće uzela vrijeme za sebe.