Ostalo

Kylie Jenner iznenadila milijune žena novom fotografijom: 'Ovo je sadržaj kakav želimo od žena s ovolikom...

"Rastegnuta koža, trbuh nakon porođaja i malo više kilograma. Skroz mi se sviđa", napisala je jedna od pratiteljica beauty mogulici

L.K.
24.03.2022 15:15

Milijarderka, reality zvijezda, beauty mogulica i influencerica - sve je to Kylie Jenner koja je gotovo odrasla pred kamerama. S obzirom na to da je imala samo devet godina kada je započelo snimanje showa 'Keeping Up With the Kardashians' , ne čudi kako ona i svoju djecu odgaja na vrlo sličan način.

Treba uzeti u obzir kako ju na njezinom službenom Instagram profiluprati više od 320 milijuna korisnika pa je jasno da joj je stalo do svakog detalja na pojedinoj objavi.

Iako je često bila meta napada zbog nerealnih prikaza svog tijela, ovog puta su ju dočekali sami komplimenti. Milijuni žena ne kriju oduševljenje jer je Kylie Jenner napokonobjavila realnu fotografiju vlastitog trbuha nakon rođenja sina. Na crno-bijeloj fotografiji su stopala njezinog sina na njezinom trbuhu, koji smo navikli viđati u savršenom i nerealnom izdanju.

Kylie Jenner i Wolf

(FOTO: Instagram)

"Drago mi je da je ovo objavila. Ovo je normalan prikaznormalnih tijela", napisala je jedna od pratiteljica beauty mogulice.

"Kao majka, zaista cijenim sirovost ove fotografije. Rastegnuta koža, trbuh nakon porođaja i malo više kilograma. Skrozmi se sviđa", ustvrdila je druga pratiteljica koja je otkrila kako je i ona majka.

"Ovo je sadržaj kakav želimo od žena s ovolikom platformom", pojasnila je treća korisnica popularne društvene mreže.

Pročitajte još
Sramota na kvadrat: Kendall i Kylie Jenner sablaznile lošim photoshopom na novoj fotografiji

Mentalno i fizički izazovno vrijeme

Treba uzeti u obzir kako je Kylie sigurno došla do neke prekretnice u svom dosadašnjem razmišljanju te ju je majčinstvo definitivno promijenilo kao osobu u fizičkom i psihičkom aspektu. Ovog puta je priznala kako se s drugom trudnoćom nosila teže nego s prvom jer, kako je istaknula, ovo joj je bilo mentalno i fizički izazovno vrijeme.

"Ovog puta mi je teže nego kad sam rodila kćer. Nije lako ni mentalno ni fizički, prilično je ludo. Teško je. U redu je ne biti u redu. Kad sam shvatila da na sebe stavljam preveliki pritisak, podsjetila sam se da sam čovjek i da imam predivnog, zdravog dječaka. Moramo se prestati prisiljavati da se vratimo nakon porođaja", kazala je Kylie Jenner dok je hodala na traci za trčanje.

Kada je rodila kćer Stormi 1. veljače 2018. godine, Kylie se vrlo brzo nakon poroda vratila svojoj glavnoj okupaciji pored obitelji. Objavljivanje fotografija u uskim haljinama s vrhunskim make-upom i sve to provučeno kroz Photoshop sigurno ju je vratilo u doba kada nije imala dijete te joj je to bila jedna od glavnih okupacija.

Unatoč cijelom timu stručnjaka koji rade na njezinim besprijekornim fotografijama, dogodi se slučajna ili namjerna greška koja prođe neopaženo i kod Kylie Jenner. jednom prilikom je i obrisala fotografiju sa svog službenog Instagram profila jer su je pratitelji počeli ismijavati zbog pretjeranog korištenja Photoshopa koji je "iskrivio" bazen u kojem je pozirala.

Kylie Jenner Photoshop

(FOTO: Instagram)

Pročitajte još
Svekrva Kylie Jenner nehotice otkrila kako se zove njezin drugi unuk? Nije Wolf, nego

Podsjećamo kako je 24-godišnja Kylie Jennerotkrila kako su ona i njezin dugogodišnji partner Travis Scott su jednoipolmjesečnom sinu nadjenuli ime Wolf . Ranije ovog tjedna Kylie je objavila kako su sinu promijenili imejer mu nije odgovaralo. Njegovo novo ime za sada je nepoznanica, no neki pretpostavljaju da se maleni zove Jack .

Pročitajte još
Raščupana, bez šminke i u ne baš reprezentativnom izdanju: Ovako Kylie Jenner izgleda u stvarnosti