Play ponuda
Play ponuda
sasvim otvoreno

Kylie Jenner otkrila tajnu svog bujnog poprsja: 'Ovo mi je promijenilo život'

Baš kao i njezine sestre, i najmlađa članica Kardashian-Jenner klana jučer je lansirala novu web stranicu, na kojoj obožavateljima daje uvid u svoj život. Kao da reality show nije dovoljan

Vijesti.hr/ 15.9.2015. u 9:11
Play ponuda

Bilo kako bilo, uz brojne modne savjete i make up tutoriale, Kylie Jenner je novu platformu odlučila iskoristiti kako bi odbacila glasine o povećanju grudi koje ju prate posljednjih mjeseci. 

Image
kakav veliki dan

Cijeli Kardashian/Jenner klan ima veliku vijest: pokrenule su još jedan biznis

Image
kakav veliki dan

Cijeli Kardashian/Jenner klan ima veliku vijest: pokrenule su još jedan biznis

U videu koji je dostupan samo pretplatnicima, Kylie je otkrila da je tajna njenog bujnog poprsja u - grudnjaku. U bijelom topiću mlada reality zvijezda pokazala je kako izgleda s običnim grudnjakom, a kako sa super push up-om. 

"Nisam ovo podijelila s puno ljudi, ali svi misle da sam nedavno povećala grudi. Ali nisam. Samo nosim Victoria's Secret Bombshell grudnjak. On će vam promijeniti život. Očito je da će vam grudi izgledati deset puta veće", objasnila je. 

Inače, ovo nije prvi put da se najmlađa Kardashianka osvrnula na glasine da je bila na estetskim operacijama. Nakon što je mjesecima tvrdila da je za njezine usne 'kriva' tehnika šminkanja, u svibnju je napokon priznala da su za to zapravo zaslužni fileri. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oglasio se menadžer

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Play ponuda

Više s weba