Ostalo

Kylie Jenner otkrila zašto su ona i Travis promijenili ime djetetu: 'Naš se sin više ne zove Wolf'

U videoposveti Kylie Jenner je napravila kompilaciju svojih privatnih snimaka koje pokazuju cijeli proces - od otkrivanja trudnoće do samog rođenja

L.K.
22.03.2022 11:30

Influencerica i make up mogulica KylieJenner objavila je kako je s partnerom i reperom Travisom Scottom promijenilaime svom sinu kojem su dali ime Wolf.

"Naš se sin više ne zove Wolf . Nismo osjećali da je to on. Htjela sam to podijeliti jer vidim da svi posvuda pišu Wolf", objavila je Kylie Jenner na Instagram Storyju.

Kylie Jenner

(FOTO: Instagram)

Ovom prilikom nije otkrila novo sinovo ime, no objavila je video posvećen njezinom sinu.

Pročitajte još
Raspada se i to priznaje! Kylie Jenner iskreno o postpartumu: 'Nije lako to sve izdržati...'

Video o trudnoći reality zvijezde prikupio 10 milijuna pregleda nakon 16 sati od objavljivanja na popularnoj platformi YouTube nakon čega je otkrila da će pormijeniti ime svom sinu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

U videoposvetiKylie Jenner je napravila kompilaciju svojih privatnihsnimaka koje pokazuju cijeli proces - od otkrivanja trudnoće do samog rođenja.Kylie, njezina kći Stormi , partner Travis Scott i cijela obitelj Kardashian-Jenner se pojavljuju u gotovo 10-minutnom videu.Najdirljivii dio je na samom kraju videa kada je čujeatmosfera iz rađaone, no tom prilikom nije pokazala svog sina kojeg je na ovaj svijet donijela 2. veljače 2022.godine.

Pročitajte još
24 fotografije za 24. rođendan: Svijet je za njom poludio tek kada je potpuno promijenila izgled, a danas je nezaustavljiva