Ostalo

Kylie Jenner pomaže potrebitima: Obožavateljici i njenoj mami dala 1,3 milijuna kuna

Kylie Jenner je zajedno s majkom Kris Jenner i voditeljicom Ellen DeGeneres pokrenula humanitarnu akciju u kojoj će idućih nekoliko dana donirati milijun dolara različitim ženama

Tabloid.hr
13.09.2019 09:35

Kylie Jenner , najmlađa milijardarka na svijetu, počela je donirati novce potrebitima, ito uz medijsku pompu u emisiji Ellen DeGeneres .

Reality zvijezda i beauty mogulica će zajedno s mamom Kris Jenner podijeliti milijun dolara različitim ženama, a prva je na redu bila njena velika obožavateljica Ashley Almonte.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ona je nedavno odlučila odustati od fakulteta kako bi pomogla majci, učiteljici u siromašnoj školi koja prima djecu beskućnika.

Kylie je iznenadila Ashley tako što je osobno otišla po nju u hotel, a odradile su zajedničko fotografiranje za koje su se sredile. Za kraj druženja milijarderka je obožavateljici i njenoj mami dala svakoj po 100 000 dolara, odnosno više od 1,3 milijuna kuna.

Jenner je od Ashley tražila da tim novcem pomogne mami i završi fakultet. Osim toga, donirala je 50 000 dolara siromašnoj školi u kojoj radi učiteljica.

Osim Kylie, Ashley i njena mama su upoznale i Kris Jenner.