Play ponuda
Play ponuda
otpuhnula joj snove

Kylie Jenner se otresla na djevojčicu koja je htjela zajednički selfie: 'Sve izgleda gore no što je bilo'

"Nisam imala zaštitara, a vani je bio pravi kaos. Cijela snimka situaciju prikazuje gorom no što je bila", branila se Kylie nakon brojnih kritika

Vijesti.hr/ 2.4.2016. u 15:24
Play ponuda

Internetom kruži video na kojem se mlađahna zvijezda Kylie Jenner izderala na jednu obožavateljicu koja je s njom htjela uslikati selfie. 

Kylie i njena sestra Kendall uputili su se u zapadni dio Hollywooda na objed, a kad su išle u restoran, oko njih se okupila masa ljudi. Među njima je bila i jedna djevojčica koja je s leđa prišla Kylie, tražeći da se slika s njom, no Kylie se okrenula i otresito joj poručila: 'Ne diraj me!'

"Nisam imala zaštitara, a vani je bio pravi kaos. Cijela snimka situaciju prikazuje gorom no što je bila", branila se Kylie nakon što je javnost s negodovanjem počela komentirati njen potez. 

Njena je sestra reagirala upravo suprotno i nekoliko se puta zaustavila pored obožavatelja kako bi im ostvarila želju i uslikala se s njima. 

Nakon brojnih kritika, Kylie je objavila i nekoliko tweetova na tu temu, u kojima je napisala kako joj djevojčica nije dosađivala, te kako je kasnije došla u restoran i razgovarala s Kylie, nakon čega je dobila i toliko željenu zajedničku sliku.

Nakon onoga što smo vidjeli u videu, nekako nam je teško povjerovati da se sve odvilo kako Kylie tvrdi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
JAKO JE PREDAN

Karmela otkrila Tomislavovu tajnu stranu zbog koje mu se divi: 'Probudi se usred noći'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
obojica pronašli ljubav

Skrasila se i druga polovica 2Cellos dua: zaboravljeni Luka Šulić ljubi prekrasnu Slovenku

Play ponuda

Više s weba