Ostalo

Kylie Jenner zbog Jordyn Woods odustala od snimanja realityja?

Kylie Jenner navodno više ne želi biti dio realityja 'Keeping Up With The Kardashians', a sve zbog skandala s Jordyn Woods

Tabloid.hr
08.04.2019 11:11

Kylie Jenner je navodno prestala snimati reality show 'Keeping Up With The Kardashians' kako bi se oporavila od kraha prijateljstva s Jordyn Woods .

Iako se najmlađa milijarderka na svijetu nakratko pojavljuje u traileru 16. sezone showa, izvori tvrde da se povukla sa snimanja nakon što je saznala da je Tristan Thompson prevario njezinu sestru Khloe s Jordyn, njezinom najboljom prijateljicom.

"Kylie je uzela pauzu od snimanja 'Keeping Up With The Kardashians', ali se nedavno vratila iako joj je teško. Bila je jako uzrujana zbog situacije s Jordyn i nije se htjela baviti njome ilirješavati ju", rekao je izvor blizak beauty mogulici.

Iako se Kylie vratila snimanju popularnog showa, postoji mogućnost da će ipak ubrzo odustati od takvog lifestylea. Naime, u više je navrata govorila da se teško nosi s manjkom privatnosti budući da secijeli njezin život prikazuje na televiziji.

Ipak, njezina majka i menadžerica Kris Jenner želi da nastavi snimati reality. "Za potpisivanje ugovora potrebno je sudjelovanje svih djevojaka u narednoj sezoni. Međutim, Kylie to nije potrebno. Jednostavno je prerasla tu emisiju", dodao je izvor blizak 21-godišnjakinji.