Ostalo

Kylie objavila nove fotke iz izolacije, a ovaj je put pokazala teniski teren koji ima u svojoj vili od 36...

Njoj u izolaciji sigurno nije dosadno, to smo do sada već zaključili

Tabloid.hr
08.05.2020 14:59

Kylie Jenner i dalje svoje vrijeme provodi u izolaciji, no to joj sigurno ne pada teško u novoj vili vrijednoj 36,5 milijuna dolara . Osim što ima ogroman bazen, sada je na Instagramu pokazala i nimalo manji teniski teren.

S malom je kćerkicom Stormi igrala tenis , iako je to više izgledalo kao slikavanje s teniskim lopticama i reketima. "Nagrada za najbolju modnu kombinaciju ide Stormi Webster", glasi jedan od komentara na fotki.

Osim Stormi, pokazala je Kylie i sebe i svoje obline u crnoj Chanel trenirci, a u rukama je držala Chanel reket koji vrijedi nevjerojatnih 2,5 tisuće dolara, dakle oko 17 tisuća kuna.Čak i teniske loptice u paketu od njih četiri koštaju 475 dolara, dakle 3,3 tisućakuna.

Prije nekoliko je dana, Kylie na Instagamu dečku Travisu čestitala rođendan , iako je tvrdila da su prekinuli."Sretan rođendan tati godine. Polako postajem svjesna da je Stormi prava tatina cura. No, nema veze. Imamo najljepšu, pametnu i smiješnu malu curicu. Najbolji dar. Ok, sada plačem. Volim te zauvijek", napisala je tada i pokazala kako su ipak cijelo vrijeme bili zajedno.

Čak je i sin Kourtney Kardashian na Instagramu izrekao da se njih dvoje nisu pomirili, no to je izgleda sve klupko laži Kris Jenner koja zna kako zadržati popularnost Kardashian-Jenner obitelji. Na kraju je ispalo da su Kylie i Travis cijelo ovo vrijeme bili u sasvim dobrim odnosima, a da su tračevi o prekidu bili njima samo smiješna priča.