Play ponuda
Play ponuda
koriste lakši način

'Lady Gaga i Rihanna su droljaste i štetne!'

Glazbeni producent Mike Stock smatra kako je korištenje seksualnosti u spotovima znak netalentiranosti, ali i lijenosti.

Image
S.M./ 21.5.2012. u 10:50
Play ponuda

MikeStock, glazbeni producent koji je zaslužan za brojne hitove 80-ih i 90-ih, smatra kako današnji pop pjevači loše utječu na mlade jer se koriste seksualnošću kako bi prodali svoje albume.

To se prvenstveno odnosi na spotove. "Ako nemaš ništa za prodati, ubaciš seksualne sadržaje u spot i riješio si stvar. To je vrlo jednostavno, ali i lijeno. Takve stvari pokazuju da se radi o nedostatku talenta", rekao je Stock koji tvrdi da su LadyGaga i Rihanna vrlo 'droljaste', što izravno utječe na mlade djevojke koje su im najčešća meta.

"Adele se ne mora koristiti seksualnošću jer je ona ovdje zbog svojih pjesama. Ona je talentirana i ne želi se spuštati na taj nivo", dodao je Stock koji smatra da se takva praksa počela koristiti prije nekih 15-ak godina.

No, urednik Q magazina, AndrewHarrison, ne slaže se s takvim stajalištem i smatra da su Stockova razmišljanja zastarjela. Prema njegovim riječima, pop hitovi su se oduvijek vrtjeli oko seksa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
na meti kritika

Vučićeva supruga kao na modnoj pisti, a predsjednika kritiziraju zbog ponašanja: 'Sav je zbunjen u blizini žene'

Play ponuda

Više s weba