Ostalo

Lady Gaga ili nešto drugo? Izvor otkrio razlog prekida Bradleya Coopera i Irine Shayk

Bradley i Irina su zajedno bili četiri godine, a zajedno imaju dvogodišnju kći Lee De Seine

Tabloid.hr
10.06.2019 10:29

O prekidu Bradleya Coopera i Irine Shayk šuška se od početka godine, posebno nakon njegova vatrenog nastupa na Oscarima s Lady Gagom , kolegicom iz filma 'Zvijezda je rođena'.

Iako je sada već bivši par nijekao te glasine, prošloga su tjedna objavili da je njihovoj vezi nakon četiri godine došao kraj.

Izvori bliski Cooperu i Shayk tvrde da razlog prekida nije, kako mnogi nagađaju, Lady Gaga, već nešto sasvim drugo.

Naime, izgleda da se kemija između njih odavno istrošila, a navodno više nisu imali ništa zajedničko osim kćeri Lee De Seine.

"Nikad nisu kupili zajedničku kuću, kuća u Kaliforniji bila je samo njegova. U tom smjeru nije bilo nikakvih promjena na vidiku, a Irini je smetalo što Cooper brak nije spominjao ni nakon što su dobili dijete. Činilo joj se da osim što imaju zajedničko dijete, uopće ne vode zajednički život'', otkrio je izvor.

''Gotovo da su uglavnom odvojeno živjeli. Dok je ona bila u Los Angelesu, on nije bio i obrnuto'', dodao je upućeniizvor.

Nadalje, navodno je Bradleyu prioritet karijera i iskorištavanje poslovnih ponuda, dok Irina stavlja obitelj ispred svega.

Iako točni razlozi prekida još uvijek nisu poznati, mnogima je zanimljivo to što jeLady Gaga prekinula zaruke početkom godine, baš kada se počelo nagađati da nju i Bradleya povezuje nešto više od filma i prijateljstva.