Ostalo

Lady Gaga 'popljuvala' novac i slavu: 'To bez sumnje nije središte sreće i zadovoljstva'

Šezdesetak obožavatelja, koji su karte osvojili putem online akcije, okupilo se pod kupolom zgrade shopping centra gdje je Gaga izvela akustične verzije novih i starih pjesama

Vijesti.hr - Hina
02.12.2016 11:19

Lady Gaga je u četvrtak navečer promovirala novi album "Joanne" na krovu shopping centra u Londonu, iskoristivši prigoduda kaže nešto o zamkama koje nosi slavas kojomse susreću poznate ličnosti poput nje.

Šezdesetak obožavatelja, koji su karte osvojili putem online akcijekoju je organizirao londonski Westfield Mall,okupilo se pod kupolom zgrade shopping centra gdje je Gaga izvela akustične verzije novih i starih pjesama, među kojima i klasik "Bad Romance".

"Joanne",četvrti Gagin album koji se našao u samomvrhu top ljestvica, brojni su kritičari ocijenili dosad najautentičnijim, najzrelijim i najosobnijim albumom tridesetgodišnje pjevačice.

"Za vrijeme praznika jako volim biti s obitelji i zbog toga sam odlučila izdati album Joanne", rekla je Gaga za Reuters.

"Čini mi se da su novci i status celebritija postavljeni na nekakav pijedestal, a to bez sumnje nije središte sreće i zadovoljstva. Sreću čine obitelj, prijatelji, ljubav i velikodušnost", rekla je, poziravši nakon toga s fanovima.