Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
koncert iznenađenja u londonu

Lady Gaga 'popljuvala' novac i slavu: 'To bez sumnje nije središte sreće i zadovoljstva'

Šezdesetak obožavatelja, koji su karte osvojili putem online akcije, okupilo se pod kupolom zgrade shopping centra gdje je Gaga izvela akustične verzije novih i starih pjesama

Vijesti.hr/Hina/ 2.12.2016. u 11:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lady Gaga je u četvrtak navečer promovirala novi album "Joanne" na krovu shopping centra u Londonu, iskoristivši prigodu da kaže nešto o zamkama koje nosi slava s kojom se susreću poznate ličnosti poput nje. 

Šezdesetak obožavatelja, koji su karte osvojili putem online akcije koju je organizirao londonski Westfield Mall, okupilo se pod kupolom zgrade shopping centra gdje je Gaga izvela akustične verzije novih i starih pjesama, među kojima i klasik "Bad Romance". 

"Joanne", četvrti Gagin album koji se našao u samom vrhu top ljestvica, brojni su kritičari ocijenili dosad najautentičnijim, najzrelijim i najosobnijim albumom tridesetgodišnje pjevačice.

"Za vrijeme praznika jako volim biti s obitelji i zbog toga sam odlučila izdati album Joanne", rekla je Gaga za Reuters. 

"Čini mi se da su novci i status celebritija postavljeni na nekakav pijedestal, a to bez sumnje nije središte sreće i zadovoljstva. Sreću čine obitelj, prijatelji, ljubav i velikodušnost", rekla je, poziravši nakon toga s fanovima. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba