Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uvjet za budućeg dečka

Lana Jurčević ima novu najbolju prijateljicu: kako se slažu ove dvije estradne haharice?

Dvije godine nakon što joj je uginuo psić Mo, u život Lane Jurčević ušetalo je novo klupko ljubavi. Zove se Šnicka i zasad sasvim uspješno liječi Laninu tugu za izgubljenim ljubimcem

Ružica Đukić/ 26.8.2016. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kažu da svaki pas ima svoj dan, a danas je neslužbeni Dan pasa. Tri i pol mjeseca stara Šnicka je nova najbolja prijateljica Lane Jurčević. Psica svoju gazdaricu slijedi u stopu i od nje se ne odvaja. Već je prati na gaže, putovale su zajedno avionom, a najdraža su im jutra koja započinju maženjem.

Kažu da pas uvijek nalikuje svojoj vlasnici, a Šnicka je, tvrdi Lana, karakterno ista kao ona. 

"Moja slika i prilika. Uopće nije ženski pas, kao prvo mala je haharica totalna, frajerica. Zapišava kao muški pas, svakih 20 metara", rekla nam je popularna pjevačica.

Lana je velika ljubiteljica životinja i odmalena je željela psa.

"Čekala sam da mi se dogodi taj trenutak da mogu imat psa. Čekala sam ga 20 godina", pritnala je Lana.

I onda je u njezin život ušao Mo, mops koji je uginuo prije dvije godine. Svaki vlasnik koji ima ljubimca može pretpostaviti kolika je to tuga. 

Svi su je nagovarali da je najbolje da odmah nabavi novog psa, ali Lana je osjećala da nije spremna, da je bol još prejaka. Mo joj je bio  najbolji prijatelj devet i pol godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Dvije godine mi je trebalo da se oporavim od svog Mopsića. Znam da zvuči totalno nenormalno i dogodi se to da sam sjedila i od nikud je dotrčao mali bijeli šnaucer", prepričava.

Kada joj je nakon dva mjeseca taj isti pas opet dotrčao, točno na dan kada je otišao njezin Mo, znala je da je došlo vrijeme. I tada je bijela čupavica ušla u Lanin život. I obogatila ga. 

"Sve mi je nekako lakše. Sve neke situacije koje mi se dogode u danu ili bilo kakav stres ili napor ili umor - ona toliko rehabilitirajuće djeluje na mene", dodaje pjevačica. 

Za sve one muškarce kojima je Lana ipak slađa od njene ljubimice, znajte - pjevačica je slobodna. Međutim, želite li ući u njezin život, jedan od važnijih preduvjeta koji morate ispuniti jest da vas Šnicki voli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ŽIVJELI MLADENCI!

Zaljubljena Ana: 'Bila je to ljubav na prvi pogled, a ove godine imat ćemo svadbu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba