Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
isprika na facebooku

Lana Jurčević 'provalila' u ured i ukrala klamericu

Lana Jurčević na društvenim mrežama simpatično se ispričala vlasnicima kluba jer su morali 'provaliti' u njihov ured u potrazi za klamericom, koja je na kraju spasila Lanin outfit te večeri.

Image
Foto: Facebook
RTL/ 12.12.2014. u 12:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lana Jurčević je nakon osvajanja domaće publike s pjesmom Hollywood krenula u ozbiljno osvajanje regije. Pjevačica svakog vikenda održava koncerte, a raspored joj je popunjen do kraja godine. Maribor, Osijek, Dubrovnik i Zagreb samo su neke od Laninih postaja na kojima je prate bend i plesači.

Lana je proteklog vikenda nastupala u Mariboru, a prije koncerta je imala malu nezgodu. Naime, pukla joj je naramenica topa kojeg je nosila, ali se srećom snašla odmah. Pjevačica na društvenim mrežama simpatično se ispričala vlasnicima kluba jer su morali 'provaliti' u njihov ured u potrazi za klamericom, koja je na kraju spasila Lanin outfit te večeri.

Nakon turneje u prosincu Lana putuje u Katar gdje će predstavljati Hrvatsku kao glazbeni izvođač i sa poznatim pjevačima iz ostale 23 zemlje otpjevati svjetsku rukometnu himnu.

Podsjetimo, pjesma Hollywood objavljena je krajem studenog, a samo u nekoliko dana spot je na YouTubeu pregledan više od 650.000 puta. Osim toga, pjesma je ovog tjedna ušla i u HR TOP 40 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
MULTIPLA SKLEROZA

Christina Applegate prvi put će se pojaviti u javnosti otkako joj je dijagnosticirana bolest: 'Bliži se važan događaj'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba