Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TKO JOJ JE SLOMIO SRCE?

Lana Jurčević usred ljubavnog trokuta!

Nakon što je sama počela pisati pjesme, Lana Jurčević svoju je životnu priču prenijela i u video spot! Svi danas pričaju o njezinu ljubavnom trokutu, a sve detalje ove priče pogledajte u prilogu.

RTL/ 23.10.2012. u 18:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LanaJurčević uhvaćena je u ljubavnom trokutu s Vanesom Radman i Filipom Jurčevićem. Kemija postoji no njezin dečko Lovro Krčar ne mora brinuti. Atraktivna pjevačica Filipa je "posudila" samo za snimanje spota za svoju novu pjesmu znakovita naslova Što je moje, što je njeno. Na snimanju  naslovnice za novi album sve nam je razjasnila.

Bojala se Lana da se ne bi opekla. No odlučila se na pravi pothvat - s nacijom podijeliti svoj ljubavni život. Pjesme na novom albumu su autobiografske stoga će obožavatelji moći saznati sve o Laninim bivšim dečkima.

No, možda joj simpatični Lovro ipak uspije razuvjeriti. Vrijedna pjevačica radi punom parom, a upravo joj je on najveća podrška. S njim će uskoro pobjeći na drugi kontinent. Crvenilo na licu je odaje. Nova ljubav, novi album i drukčiji pogled na neke životne situacije. Lana je očito odlučila okrenuti novu stranicu.

Vjerujemo da se ne bi našao taj koji bi Lani stao na žulj. Čaše bi baš kao na spotu, letjele na sve strane. Takav scenarij joj ne želimo.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEPREPOZNATLJIVA JE

Ana Nikolić pokazala figuru nakon što je smršavila 50 kg: ‘Za moje mršavljenje odgovorne su tablete’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba