Ostalo

Laura Simpson poručila Coleen Rooney da privlači pažnju, tviteraši je 'razapeli' uvredama

Svijet je upoznao Lauru Simpson kada je nogometaš Wayne Rooney ljetos uhvaćen vozeći njezin automobil u pijanom stanju nakon što su zajedno partijali i poljubili se u jednom klubu

Tabloid.hr
27.11.2017 14:18

Rooneyjeva supruga Coleen prije nekoliko dana objavila je poduži post na Facebooku u kojem je objasnila da će njihovom braku dati drugu šansu.

Post nije promaknuo ni 29-godišnjoj Lauri .

"Kakva hrpa sra** kojima želi privući pozornost", napisala je Laura na Twitteru, no ubrzo je obrisala tweet i napisala nešto pristojniji: "Kakvo traženje pozornosti ako mene pitate".

Iako nije nigdje izričito spomenula Coleen, njenim je pratiteljima bilo savršeno jasno da se tweet odnosi na nju. Možda je očekivala podršku, ali Laura je dobila upravo suprotno - tviteraši su nju optužili da traži 'svojih pet minuta' slave i poručili joj da se kloni oženjenih muškaraca.

"Oženjeni muškarci se trebaju naučiti da se klone drugih žena. Prestanite moj tweet pretvarati u nešto što ima veze s tim dosadnim sra***", uzvratila je Simpson.
Poručila je i da od Rooneyja nije tražila ništa 'osim prijevoza'.

No, tviteraši joj nisu povjerovali nego su nastavili s napadima da je ona ta koja traži pozornost i poručili joj da ima bar malo samopoštovanja.

Laura Simpson Twitter

Twitter


Pročitajte još: