Play ponuda
Play ponuda
'Pakao' zbog okršaja

Lažno pomirenje Solange, Beyonce i Jay Z-ja?

'Kada nije ispred kamere, Beyonce je u kaosu. Ona voli i svoju sestru i Jay Z-ja, ali činjenica da mora odabrati stranu za nju je pravo mučenje', otkrio je izvor blizak obitelji.

Image
Foto: Beyonce.com
I.H./ 21.5.2014. u 9:44
Play ponuda

Beyonce se navodno osjeća kao da je 'u paklu' jer pokušava balansirati između svoje sestre Solange i supruga Jay Z-ja.

Iako su poslali priopćenje za javnost te objavili zajedničke fotografije trudeći se svim silama pokazati da su 'okršaj' u liftu ostavili iza sebe, Bey osjeća prevelik pritisak jer mora birati između najmilijih.

"Kada nije ispred kamere, Beyonce je u kaosu. Ona voli i svoju sestru i Jay Z-ja, ali činjenica da mora odabrati stranu za nju je pravo mučenje. Još uvijek pokušava pronaći balans u cijeloj situaciji. Sada je sve u njihovom životu upitno. Stvarni privid u njihov privatni život nije nešto što bi ljudi očekivali. Beyonce je u kaosu jer nije lako imati sestru koja očito nema trunke poštovanja prema njezinom suprugu, kojeg je čak fizički napala. Ipak, ona sigurno neće ostaviti Jay Z-ja. Beyonce je predana kršćanka i bračne zavjete je shvatila veoma ozbiljno. On možda nije savršen, ali ona će se boriti do krvi za svoj brak bez obzira što će to povrijediti osjećaje njezine sestre. Napokon, njih dvoje imaju kćer", rekao je blizak izvor.

Iako se ne zna pravi uzrok zbog kojega je Solange napala repera, mnogi nagađaju što je bilo posrijedi.

"Beyonce potpuno niječe cijeli događaj i ne želi se suočiti s pravim uzrocima svađe", dodao je izvor.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
porod u splitu

Ana Gruica i Hrvoje Šalković postali ponosni roditelji zdravog dječaka

Play ponuda

Više s weba